Emin Çapa ve Ayşenur Arslan rezil oldu! “Ali Erbaş Amerikan Hastanesi’nde tedavi görüyor” dedikten 1 dakika sonra…

featured

Bazı gazeteci, avukat, ekonomist ve akademisyenler; Prof. Dr. Ali Erbaş’ın Amerikan Hastanesi’nde tedavi gördüğünü iddia etti. Ankara’da Amerikan Hastanesi bulunmuyor. Diyanet İşleri Başkanlığı Basın Müşaviri Burak Orhan, Ali Erbaş’ın, Ankara Şehir Hastanesi’nde tedavisini sürdüğünü açıkladı.

Burak Orhan’ın açıklamasına rağmen söz konusu yalan bugün de Halk TV sunucusu Ayşenur Arslan ve ekonomist Emin Çapa tarafından Halk TV’de tekrarlandı.

1 dakika sonra kendini yalanladı

Ayşenur Arslan; Prof. Dr. Ali Erbaş’ın tedavisinin Ankara Şehir Hastanesi’nde devam etmesine rağmen yalan ve iftirada bulundu ve “Ali Erbaş, Ülkenin en pahalı hastanesinde. Amerikan Hastanesi’nde tedavi görüyor” iddiasında bulundu.Ekonomist Emin Çapa da, “Ali Erbaş’ın Amerikan Hastanesi’nde tedavi gördüğünü iddia etti ve Ali Erbaş, ülkenin en pahalı hastanesinde.. Şehir hastaneleri zaten boş… Bekliyorlar, kimse gitmiyor. Herkes Amerikan Hastanesi’ne gidiyor. Halkımız Amerikan Hastanesi’nde tedavi oluyor” iddiasında bulundu.

Erbaş’ın şehir hastanesi yerine lüks ve özel hastaneyi tercih ettiğini belirten Arslan, birkaç dakika sonra ‘Evet şimdi uyardılar. Amerikan Hastanesi’nde değilmiş, Ankara’eda öyle bir hastane yokmuş’ dedi.

Halk TV sunucusu Ayşenur Arslan ve ekonomist Emin Çapa’nın Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’a yönelik söylemleri Halk TV’ye şöyle yansıdı:

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir