Emanet’in Seher’i Sıla Türkoğlu, Halil İbrahim Ceyhan’ı çabuk unuttu! Yeni aşkıyla yakalandı

Kanal 7'de yayınlanan Emanet dizisindeki partneri ile arkadaşlığı aşka dönüşen Sıla Türkoğlu, Halil İbrahim Ceyhan'la ilişkisini noktaladı. Geçtiğimiz gün Etiler'de Kardeşlerim'in yıldızı Halit Özgür Sarı ile objektiflere yansıyan Türkoğlu, panikledi.

featured

Emanet dizisindeki rol arkadaşı Halil İbrahim Ceyhan’dan ayrılan Sıla Türkoğlu, yeni bir aşka yelken açtı.

Kanal 7’de ekrana gelen Emanet dizisinde rol almasının ardından yıldızı parlayan Sıla Türkoğlu, partneri Halil İbrahim Ceyhan ile yaşadığı aşkla da adından söz ettiriyordu. Emanet dizisinin sezon finalinde yer almaması ve yerine dublör kullanılması ile magazin gündemine bomba gibi düşen Sıla Türkoğlu, yapım şirketi ile davalık oldu.

Emanet dizisindeki kriz ile sık sık gündeme gelen Türkoğlu, geçtiğimiz gün Etiler’deki bir detoks merkezinden çıkarken objektiflere yansıdı.

Türkoğlu ile Kardeşlerim dizisiyle yıldızı parlayan Halit Özgür Sarı, görüntülendi. Türkoğlu basın mensuplarını karşısında görünce paniklerken Halit Özgür Sarı yoluna devam etti.

SILA TÜRKOĞLU İLE HALİT ÖZGÜR SARI AŞK MI YAŞIYOR?

İkilinin bir arada görülmesi “Yeni bir aşk mı doğuyor?” sorusunu akıllara getirirken “Halil İbrahim Ceyhan’ı çabuk unuttu” yorumlarını beraberinde getirdi.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir