Elon Musk’tan Tesla açıklaması! Dogecoin rekora koşuyor…

Tesla ve SpaceX'in kurucusu Elon Musk, satışa çıkardıkları bazı ürünlerde Dogecoin ile ödeme kabul edeceklerini duyurdu.

featured

Dogecoin’in en büyük savunucularından olan Elon Musk, Dogecoin ile Tesla’nın ürettiği ürünlerin satışının gerçekleşebileceğine dair tweet attı.

Aktif olarak kullandığı Twitter hesabından açıklama yapan Musk, “Bazı hediyelik eşya ürünlerinde Dogecoin’i kabul edeceğiz ve ondan sonrasına bakacağız” ifadesini kullandı.

Musk, Dogecoin ile satın almaları henüz başlatmasa da ilerleyen dönemde nasıl bir yol izleyeceklerine dair ipuçları verdi. Test satışlarının ise ne zaman yapılacağına dair bilgi paylaşmadı.

Tesla böylece kemer tokalarını, araçlarının mini modellerini, çocuklar için ATV araçlarını ve Cyberwhistle adı verilen araçları Dogecoin ile satmaya başlayacak.

YÜZDE 40 YÜKSELDİ

Dogecoin bu gelişme ile birlikte sert fiyat hareketlerine sahne oldu. Pozitif olarak fiyatlara yansıyan tweet ile birlikte yüzde 40’ı aşkın prim ortaya çıktı. Güne 0.1554 dolar seviyesinden başlayan Dogecoin gün içinde en düşük 0.1544 dolar, en yüksek de 0.2169 dolar seviyesini gördü.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir