Elon Musk’tan Putin’e Clubhouse daveti: “Bana katılmak ister misin”

featured

Son günlerin çok konuşulan sosyal medya platformu Clubhouse, adından söz ettirmeye devam ediyor. Twitter hesabından Putin’e seslenen Musk, Rus lidere hitaben yazdığı İngilizce ve Rusça tweette Rus lideri sesli sohbet uygulaması Clubhouse‘ta sohbet etmeye çağırdı.

 

 

 

Davetiyle sistemiyle giriş yapılan sesli sohbet sitesi Clubhouse’ta yine çok konuşulan bir olay yaşandı. SpaceX ve Tesla‘nın kurucusu Elon Musk, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Rusya Devlet Başkanı Vladmir Putin‘i Clubhouse’a devet etti.

 

 

 

 

 

ELON MUSK, PUTİN’İ DAVET ETTİ

Sosyal medya uygulamaları arasındaki rekabeti yeni bir seviyeye taşıyan Clubhouse, şimdi de oldukçe ilgi çekici bir davete sahne oldu. SpaceX ve Tesla’nın kurucusu ve CEO’su Elon Musk, resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımla Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’i Clubhouse’a davet etti.

 

“BANA KATILMAK İSTER MİSİN?”

Twitter hesabında İngilizce olarak “Clubhouse’ta sohbet için bana katılmak ister misiniz?” paylaşımında bulunan Musk, ardından Rusça devam ederek, “Sizinle sohbet etmek benim için büyük bir onur olur” ifadelerini kullandı.

 

CLUBHOUSE NEDİR?

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir