Twitter’ı satın alan Elon Musk, eski sevgilisi Amber Heard’ün hesabını sildi

Geçtiğimiz hafta Twitter'ı satın alan ve şirkette yaptığı değişiklilerle gündem olan Elon Musk'ın eski kız arkadaşı Amber Heard'ün hesabı, medya platformundan kayboldu. Heard'ün hesabına erişilemediği görülürken, sosyal medyada çok sayıda yorum yapılmasına neden oldu.

featured

Sosyal medya platformu Twitter‘ı satın almasının ardından ‘mavi tik’ ücreti kararıyla ve çok sayıda çalışanın işten atılmasıyla tartışmaların odağında olan Elon Musk‘ın, eski sevgilisi Amber Heard‘ün hesabına erişilemediği fark edildi.

SpaceX ve Tesla‘nın sahibi Elon Musk ve Twitter‘ın eski patronları arasında nisan ayından beri devam eden çekişmeli satış anlaşması, nihayet geçen hafta sonuçlanmış, Musk 27 Ekim’de imzayı atarak Twitter’ın resmen sahibi olmuştu.

Ancak Musk, satış anlaşmasına imza attığından beri sansasyonel hamleleriyle gündemden düşmemişti.

KENDİNİ TEK YÖNETİCİ YAPTI

Musk’ın Twitter’ı aldıktan sonra şirketin eski yöneticilerini kovmak olmuş, Twitter’ın yönetim kurulunu da feshederek kendisini ‘tek yönetici’ yapmıştı.

Şirket, 1 Kasım’da ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) tek yöneticisinin Musk olduğunu bildirmişti.

Ayrıca Elon Musk, ‘mavi tik’ sahibi olan kullanıcılardan 8 dolar ücret alınacağına dair açıklama yapmış, çok sayıda kullanıcı tarafından da eleştirilmişti.

ESKİ SEVGİLİ HEARD’ÜN HESABINA ULAŞILAMIYOR

Olayların gündeme gelmesinin ardından dikkat çeken bir gelişme daha yaşandı.

Elon Musk’ın eski sevgilisi, Amber Heard’ün hesabı Twitter’ın satın almasından birkaç gün sonra kayboldu. Aktrisin ‘@realAmberHeard’ kullanıcı adlı hesabı, artık bulunamıyor.

Bazı sosyal medya kullanıcıları, eski eşi Johnny Depp‘e karşı davasında yaşananların ardından bitmeyen tepkilere ara vermek isteyebileceğinden şüphelenirken, diğerleri bunun Musk ile bir ilgisi olup olmadığını sorguladı.

Konuyla ilgili, “Amber hesabını kendisi mi sildi, yoksa Elon tarafından mı silindi?”, “Amber muhtemelen Elon’un özel mesajlarına erişeceğinden korkmuştur” ve “Teşekkürler Elon!” gibi yorumlar yapıldı.

NE OLMUŞTU?

2016’nın sonlarında Musk, aktör Johnny Depp’in eski eşi, oyuncu Amber Heard ile ilişki yaşamaya başlamıştı. Heard’den bir yıl sonra ayrılan Musk, “Gerçekten aşıktım ve kalbimi çok acıttı” itirafında bulunmuştu.

Adının Heard ile Depp’in olaylı davasında geçmesi üzerine yaptığı bir paylaşımda; “Umarım ikisi de hayatlarına devam eder. En iyi dönemlerinde olduklarında ikisi de inanılmaz insanlar” diye yazmıştı.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir