Eljif Elmas’ın menajeri Erdal Vahid’den olay Aziz Yıldırım paylaşımı: “Beni p.ç gibi kapıda bıraktınız”

featured

Aziz Yıldırım’ın olay açıklamalarının ardından ortalık alev aldı. Yaklaşık 3 saatlik basın toplantısında Aziz Yıldırım, Ali Koç ve yönetimine demediğini bırakmadı.

Ali Koç’un 3 yıllık dönemdeki hemen hemen her icraatini eleştiren Yıldırım’ın sözleri başka noktalardan da tepki çekti.

Aziz Yıldırım başkanlığa aday olacak mı? Basın toplantısında açıkladı

“50 milyon euroluk satış yapıldı”

Yıldırım, “Bizim getirdiğimiz oyunculardan 50 milyon euroluk satış yapıldı. 500 milyon dolar para girdi. 50 küsür tane futbolcu aldın. Yalan söylüyorsun” sözlerine scoutluk yapan ve Eljif Elmas’ın temsilcisi olan Erdal Vahit’ten sert tepki geldi. Vahit, “Getirdiklerini sattı doğru da getirenler ne oldu? Çok sinirleniyorum… 4 senedir ne çektiğimi bir Allah bir ben bilirim… Film şeridi gibi geçti gözümün önünden… O kapıda p*ç gibi bırakıldığım günü de… Neyse…” sözleriyle dert yandı.

Eljif Elmas’ı kulübe kazandırdı

Futbol adamı Erdal Vahid, özellikle Balkanlar’daki genç futbolculara çok hakim ve o piyasayı yakından tanıyor. Eljif Elmas’ı Fenerbahçe’ye önerip, çok uygun bir maliyetle kulübe kazandırdı. Eljif Elmas, Ali Koç’un ilk senesinde birçok maçta 90 dakika oynadıktan sonra 16.5 milyon euro bedelle Napoli’ye satıldı. Aziz Yıldırım’ın, “Getirdiğimiz futbolculardan 50 milyon dolarlık satış yapıldı” sözleri sonrası da Vahid’den böyle bir paylaşım geldi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir