Ele dökülerek yenen eritilmiş çikolata tatlısı görenleri şaşkına çevirdi!

Ele dökmeli eritilmiş çikolata tatlısı, görenlere 'bu kadarına pes' dedirtti. Sosyal medyada viral olan video yurt dışının yeni moda akımlarından biri oldu.

featured

Çikolatanın ele dökülerek servis edilme yöntemi görenleri şaşkına çevirdi. Avuca akıtılan çikolatayı yalayarak yiyen müşteriler sosyal medyada gündeme oturdu.

Sosyal medyada yurt dışında bulunan bir restoranda çikolatanın ele dökülerek yendiği anlara ilişkin görüntüler, kullanıcıların dikkatini çekti.

ÇİLOLATA ELE DÖKÜLEREK SERVİS EDİLDİ

Görüntülerde restorana gelen müşterilerin ellerini derin bir kasenin üzerinde açtığı, garsonun ise müşterilerin ellerine çikolata dökerek servis yaptığı görüldü.

BU KADAR DA OLMAZ DEDİRTEN GÖRÜNTÜLER TEPKİ TOPLADI

Müşterilerin ellerini yalayarak çikolata yediği anlar, kameraya yansıdı. Sosyal medya üzerinden de paylaşılan görüntülere, kullanıcılar, “Bu kadar da olmaz” diyerek tepki gösterdi.

Sosyal medyada yeni akım çikolata tatlısı için gelen yorumlar şu şekilde:

restoranların yeni trendi. fiyatı biraz pahalı ve lüks bir zevk.

türkiye’de duyulmadan engellenmesi gereken zevk.

bizde o ele çikolata dökmekle kalmazlar, erimiş çedar peyniri dökerler. üzerine fıstık ve kaymak koyarlar, daha sonra nusret gelip tuz serper filan.

saçmalık.

bi’şeyleri elle yemenin keyfi var bu evrimsel bir miras mı yoksa çocukluk döneminden kalma bir davranış mı bilemiyorum ama bu elle yemek değil ki ele bulaştırıp yalamaya uğraşmak kesinlikle keyifli görünmüyor.

tutmayacak bir saçmalıktır… iyice salaklaştı bazı insanlar…

popüler kültüre dair ne varsa hepsini üst üste koyup sikeyim.

bizim gelinlerin keşfetmemesi gereken tatlı. kocişim hepsini elime boşalttı diye story atarlarsa yanarız.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir