Elçin Sangu depremzede kadınlara seslendi: ‘Hijyenik ped almak ayıp değil, istemekten çekinmeyin’

10 ilde etkili olan 7,7 ve 7,6 büyüklüklerindeki depremler sonrasında enkaz çalışmaları sürüyor. Tüm vatandaşların kenetlendiği bu zor günlerde ünlü isimler de çalışmalara destek vermeye devam ediyor. Ünlü oyuncu Elçin Sangu ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda afet bölgesindeki kadınlara seslendi. Sangu yaptığı açıklamada, "Hijyenik ped almak ayıp değil bu doğal bir ihtiyaçtır lütfen bunu almaktan istemekten çekinmeyin" ifadelerini kullandı.

featured

Kahramanmaraş merkezli 10 ilde etkili olan 7,7 ve 7,6 büyüklüklerindeki depremler sonrasında büyük yıkım gerçekleşti. Tüm vatandaşların kenetlendiği bu zor günlerde geride kalanlara yardım için ünlüler de elinden geleni yapmaya çalışıyor.

Deprem bölgelerinde özellikle kadınların en çok ihtiyaç duydukları şeylerin başında pedler geliyor. Ancak kadınlar ped istemekten utandıkları için temel ihtiyaçlarını ulaşamıyor.

Ünlü oyuncu Elçin Sangu da bu konuya dair elinden geleni yaparak Twitter‘da bir paylaşımla çağrıda bulundu. Oyuncu, yayınlandığı videoda “Hijyenik ped almak ayıp değil bu doğal bir ihtiyaçtır lütfen bunu almaktan istemekten çekinmeyin!” ifadelerini kullandı.

‘NE OLUR UTANMAYIN’

Bölgeye yapılan ped yardımlarıyla ilgili konuşan Sangu, kadınların ped istemeye çekindiğini belirtti. Oyuncu “Bu su içmek, yemek yemek kadar normal bir ihtiyaç. Ne olursunuz yardımları alın. Ne olur utanmayın” ifadelerini kullandı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir