Diyarbakır’da 101 saat sonra gelen mucize! Ela Rümeysa Cebeci canlı yayında gözyaşlarına boğuldu

Diyarbakır'da enkaz altından 101 saat sonra çıkarılan depremzedeyi anlatırken ağlayan TV 100 sunucusu Ela Rümeysa Cebeci, "Düzce depreminde babaannemi kaybetmiştim" diyerek ağladı.

featured

Sunucu Ela Rümeysa Cebeci gözyaşlarını tutamadı! Türkiye depremde kaybettiklerine ağlıyor. Asrın felaketi olarak kayıtlara geçen afet, Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat’ta yaşandı. Geniş coğrafyaya yayılarak 10 ili enkaza çeviren depremde binlerce can kaybı yaşandı.

101’inci saati geride bırakırken, arama-kurtarma ekiplerinin mücadelesi canla başla devam ediyor. Bir mucizevi kurtuluş da depremin vurduğu Diyarbakır‘da yaşandı.

Kentte saatler sonra enkazdan çıkarılan Serhat isimli depremzede, büyük sevinç yaşattı.

‘DÜZCE DEPREMİNDE BABAANNEMİ, YAKINLARIMI KAYBETTİM’

O anlar TV 100 ekranlarında gösterilirken, deprem özel yayınının sunucusu Ela Rümeysa Cebeci, gözyaşlarına boğuldu.

Cebeci mucizevi anları şöyle anlattı:10 ilde birden yaşanan bu tarifsiz acı, işte umutla taçlanıyor. O kadar karışık duygular yaşıyoruz ki. Bu gözyaşlarım benim mutluluktan.

Bundan çok uzun yıllar önce bu mutluluğu yaşayamamak hafızasına sahip olan bir kardeşiniz olarak yayını en profesyonel şekilde yürütmeye çalışıyorum. 

Diyarbakır’da umudun adı Serhat oldu. Sözün bittiği yerdeyiz. Profesyonel olmaya 5 gündür çalışarak bu noktaya geldik.

Ben 12 Kasım Düzce depreminde babaannemi de yakınlarımı da kaybettim. Enkaz başında çok küçük yaşta mücadele vermiştim. Yakınlarımızı kaybedince bu mutluluğun tarifi yok.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir