Ekşi Sözlük’te mide bulandıran itiraf! 7 yaşındaki çocuğa cinsel istismarda bulundu

Ekşi Sözlük'te 'krneac ırkam' adındaki sapık, 7 yaşındaki bir çocuğa cinsel istismarda bulunduğunu itiraf etti. Gelen tepkilerin ardından mide bulandıran başlık ve hesap silindi.

featured

Sosyal medya platformu Ekşi Sözlük‘te yine skandal bir olay yaşandı. ‘krneac ırkam’ nickname’li kullanıcı, ‘ekşi itiraf’ başlığında iğrenç bir yazı paylaştı.

7 yaşındaki bir çocuğa cinsel istismarda bulunduğunu itiraf eden sapık, şu sözleri yazdı:

“Dün akşam 7 yaşındaki bir kızla ilişkiye girdim. Bakire değildi. Korktuğum şey hamile kalması. Daha ergenliğe girmedi biliyorum lakin yine de içimde o korku var!”

Daha sonra gelen tepkiler üzerine bir açıklama daha yapan sapık, “Küfürlü mesajlar alıyorum. Buranın bir itiraf sayfası olduğunu sanıyordum. Kanıt isteyenler bile oldu. Evet kanıt var, buraya yükleyebilirim lakin yüklemeyeceğim. Aptal değilim” ifadelerini kullandı.

İğrenç itiraf infiale yol açtı. Gelen tepkiler üzerine ise Ekşi Sözlük sadece söz konusu içeriği sildi ve ‘krneac ırkam’ isimli kullanıcının hesabını kapattı.

Ancak bu durum sosyal medya kullanıcılarını daha da kızdırdı. Ekşi Sözlük’e tepki gösteren binlerce vatandaş, “O sapığın bilgileri polis ile paylaşılsın” çağrısında bulundu.

Ekşi Sözlük yine leşleşti! ‘Türkiye’nin özeti olan hırsız başörtülü kadın’ sözleriyle AK Parti ve başörtüsü düşmanlığı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir