Ekşi Sözlük’ün İslam düşmanlığı Kuran-ı Kerim’e hakarete kadar vardı

Ekşi Sözlük denilen pislik çukurunda açılan son başlık sosyal medyada büyük tepki çekti. Söz konusu başlıkta, Kur’an-ı Kerim’e hakaret ve küfürler içeren ifadeler kullanıldı.

featured

Bir Ekşi Sözlük kullanıcısı, ‘’İlk geldiğinde Kur’an-ı Kerim’in üslubu çok sertti’’ ifadeleriyle başladığı yazısında, ”Onu Peygamber Efendimiz yumuşatmıştır.’’ diyerek, ahlaksızca küfürler ve hakaretlerle ayet uydurmaya çalıştı.

Ekşi Sözlük, iğrenç ifadelerin yer aldığı başlığı daha sonra kapatmak zorunda kaldı. Bir başka kullanıcı ise yazılan yazının ekran görüntüsünü paylaşarak, Kur’an-ı Kerim’e hakareti ifade özgürlüğü olarak yutturmaya kalktı.

Lisede Kur’an-ı Kerim’e tekme atılmıştı! Ekşi Sözlük’te iğrenç yorumlar…

Kur’an-ı Kerim’e hakarete ‘’İfade özgürlüğü’’ demeye kalkan o Ekşi Sözlük yazarı ise, ‘’Maalesef Ekşi Sözlük gibi güya ifade özgürlüğü bulunan bir platformda mevcut rejimden korkulup yapılan gereksiz sansürdür. Başlığı açan kişiyi hepimiz eleştirdik ama çözüm başlığın silinip fikirlerin susturulması değil. Madem o kadar hassasınız uçurun gitsin yazarı. Başlık kapatmak abartı bir tepkiden başka bir şey değil.’’ ifadelerini kullandı.

İşte Ekşi Sözlük’te Kur’an-ı Kerim’e hakaret ve küfürler edilen o iğrenç ifadeler;

Ekşi Sözlük’te bir skandal daha! Hz. Muhammed’in Ay ile ilgili mucizesine hakaret

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir