Ekrem’den yine ‘Biz yaptık’ yalanı! ‘En azından tabelayı kapatsaydınız’

Yine yapmadığı projeleri sahiplenen Ekrem İmamoğlu, Pendik Kemiklidere'nin ıslahının İBB tarafından yapıldığını iddia etti. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin ise İmamoğlu’nun açıklamasına tepki gösterdi: ‘’Pendik Belediyesi tabelasını en azından kapatsaydınız…’’

featured

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, icraatıyla değil yine yapmadığı projeleri ‘biz yaptık’ diyerek gündem olmayı başardı. Pendik Kemiklidere’nin ıslahının İBB tarafından yapıldığını iddia eden Ekrem İmamoğlu, Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin tarafından sosyal medyada sert sözlerle eleştirildi. Pendik Belediye Başkanı Cin, İmamoğlu’na, “Pendik Belediyesi tabelasını en azından kapatsaydınız” diyerek İmamoğlu’nun yapmadığı bir projeyi daha sahiplendiğini gözler önüne serdi.

Ekrem İmamoğlu’nun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Pendik Kemiklidere’nin ıslahının İBB tarafından yapıldığını iddia ederek, ‘Bir derenin daha ıslahını yaptık’ notuyla paylaşması tepki topladı. İmamoğlu projeyi şu sözlerle sahiplendi: “Pendik Kemiklidere’de kanalizasyon Marmara Denizi’ne akıyordu, her yağmurda taşkın oluyordu; dereyi ıslah ettik, atık su bağlantılarını arıtma sistemine bağladık, havza çevresini de yeşil alan yaptık.”

TEŞEKKÜR BEKLERDİK

İmamoğlu’nun bu paylaşımına Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin’den yanıt geldi. Yapılan hizmetin yüzde 90’ının AK Parti döneminde yapıldığını, kalan kısımların ise 2021 yılında Pendik Belediyesi tarafından tamamlandığını açıklayan Ahmet Cin, İmamoğlu’na “Hem İBB AK Parti dönemine hem de Pendik Belediyesine küçük de olsa bir teşekkür beklerdik.” sözleriyle seslendi.

İBB Başkanı İmamoğlu’nun açıklamalarının ardından söz konusu projenin yüzde 90’ı AK Parti döneminde yapıldığı geri kalanının Pendik Belediyesi tarafından tamamlandığını söyleyen Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, sosyal medyadan gerçeği açıkladı.

Pendik Belediye Başkanı Cin, AK Parti döneminde yapılan projeleri sahiplenmeyi alışkanlık haline getiren İBB Başkanı İmamoğlu’na sosyal medya üzerinden, “Hem İBB AK Parti dönemine hem de Pendik Belediyesine küçük de olsa bir teşekkür beklerdik” açıklamasından bulunarak İmamoğlu’nun ‘biz yaptık’ yalanını bir kez daha ortaya çıkarmış oldu.

Ekrem İmamoğlu Fethiye’de, İstanbullu Metrobüs kuyruğunda güneşlendi

“EN AZINDAN TABELAYI KAPATSAYDINIZ”

Pendik Belediye Başkanı Cin, yapmadığı projeleri sahiplenmeyi alışkanlık haline getiren İmamoğlu’na şu sözlerle yüklendi: İBB AK Parti döneminde 3400 metrelik dere ıslahının %90’ı tamamlanan Kemikledere 3. Yankol’un yeşil alan ve ağaçlandırılması 2021 yılında Pendik Belediyemiz tarafından yapılmıştır. Sayın başkan teknik “küçük” detaylar bir yana paylaşımınızda görünen Pendik Belediyesi tabelasını en azından kapatsaydınız.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir