Ekrem tatilde, çalışanları balık keyfinde! İşte İmamoğlu’nun ‘İBB ekipleri çalıştı’ dediği ekibi…

Tatilden döner dönmez ayağının tozuyla yaptığı açıklamaları tepki çeken Ekrem İmamoğlu’nun ‘İBB ekipleri çalıştı’ dediği ekiplerin balık keyfi yaptığı ortaya çıktı.

İstanbul’da yaşanan sel felaketinde lüks bir otelde tatilde olan CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, tatilini bir gün önce bitirip kameraların karşısına geçti. Felaket anında İstanbul’da olmamasıyla ilgili açıklama yaparken sözleriyle tepki çeken İmamoğlu’nun ‘İBB ekipleri çalışıyor’ demesinin ardından ortaya çıkan video ise ‘pes’ dedirtti…

superhaber.tv’den Seçil Balık’ın haberine göre; İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun sel felaketinde Muğla’da tatilde olması sosyal medyada tepki çekmişti.

İmamoğlu, tatilini bir gün önce bitirip soluğu ekranların karşısında aldı. İBB Başkanı’nın açıklamaları da sosyal medyada yeniden tepki çekti.

İstanbullunun yaşadığı sel felaketinde tatilini yarıda kesmeyen ve ‘uzaktan kontrol ediyorum’ diyen İmamoğlu, şimdi de ‘Algı yapıyorlar, benimle uğraşıyorlar’ dedi. İmamoğlu, konuşmasında ‘Ben tatildeydim ama İBB ekipleri çalıştı’ ifadelerini kullandı.

Tatilden dönen Ekrem İmamoğlu bronz teniyle kendisi güneşlenirken selde çalışanları suçladı

İBB EKİPLERİ BALIK TUTMAYA GİTTİ

İmamoğlu’nun ‘Ekipler çalışıyor’ demesinin ardından sosyal medyada düşen video gerçeği gözler önüne serdi.

Videoda, belediyeye ait İBB araçlarını park eden görevlilerin balık tuttuğu görüldü.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir