Ekrem İmamoğlu’nun birlikte fidan diktiği PKK, Türkiye’nin ormanlarını yakıyor

featured

Türkiye, son iki gündür Antalya, Mersin, Adana, Osmaniye, Maraş, Muğla, Kütahya, Kocaeli, Aydın, Hatay, Kayseri ve Kilis’te meydana gelen yangınlarla mücadele ediyor. Özellikle, Antalya Manavgat’ta çıkan yangın yerleşim yerlerine ulaşarak 4 kişinin hayatını kaybetmesine ve büyük bir hasara neden oldu.

Eş zamanlı çıkan yangınlar sabotaj iddialarını güçlendiriyor. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli de bu yönde şüphelerinin bulunduğunu ve soruşturma yürütüldüğünü belirterek “Bizim şu anki işimiz yangını kontrol altına almak ve söndürmek. Bununla alakalı Hatay Valiliği çok yönlü soruşturmayı bir yandan sürdürüyor. Bazı görgü tanıkları olduğuna dair bazı söylemler var” açıklamasında bulunmuştu.

PKK’lı ‘Ateşin Çocukları İnisiyatifi’ üstlendi

Yangınların terör örgütü PKK’nın sabotajları olduğuna yönelik çok sayıda emare bulunuyor. Geçtiğimiz yıl Hatay’da çıkan ve büyük hasara yol açan yangınları PKK’lı ‘Ateşin Çocukları İnisiyatifi’ üstlenmişti. Son günlerde çıkan yangınlar da benzer şekilde PKK’lı ‘Ateşin Çocukları İnisiyatifi’ tarafından üstleniliyor. Sosyal medyada PKK sempatizanları bu yönde paylaşımlar yapıyor.

EKREM İMAMOĞLU PKK’LILARLA FİDAN DİKMİŞTİ

Geçtiğimiz 8 Mart’ta İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu kendisinin ve eşi Dilek İmamoğlu’nun daveti üzerine  “8 Mart Dünya Kadınlar Günü Hatıra Ormanı” açılışına katılan HDP Eşbaşkanı Pervin Buldan ile birlikte fidan dikmişti.

PKK’ya her fırsatta desteğini açıklayan Pervin Buldan’ın ve İBB Başkanı İmamoğlu’nun katıldığı fidan dikme töreninde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener için de fidan dikilmiş, sonrasında İYİ Partililer İmamoğlu’na sert tepki göstermişti.

Ateşin değil kahpenin çocukları! Türkiye’nin dört bir yanındaki yangınların altından terör örgütü PKK çıktı

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir