‘Cumhurbaşkanı adayı olacağım’ diye hizmeti unuttu! Vatandaşın Ekrem İmamoğlu çilesi

Cumhurbaşkanı adayı olabilmek adına PR çalışmalarından kafasını kaldıramayan CHP'nin İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sürekli zam yaptığı ulaşımda hizmeti unuttu, metrobüs plansızlıktan çileye dönüştü. İstanbul Altunizade metrobüs durağında yine insan seli yaşandı. Metrobüs seferlerinin yetersiz kalması ve kalabalık nedeniyle işlerine geç kalan vatandaş isyan etti.

featured

CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu‘nun yönetimindeki belediye kurumları vatandaşa hizmet yerine çile çektirmeye devam ediyor. İmamoğlu, göreve geldiği ilk günden beri ulaşım hizmetlerine zam üstüne yaptı.

Belediye de uzmanlaşmış birçok görevlinin işine SMS’le son veren İmamoğlu, iş bilmez parti yandaşlarını kurumlara doldurdu. Yanlış planlama uzmanlık isteyen alanlardan birisi olan metrobüste de kendini göstermeye devam ediyor.

Metrobüs hattında önce otobüs sayısını çoğaltarak sorunu çözeceklerini sandılar. Ancak bu yanlış planlamadan dolayı metrobüs yolunda trafik oluşmaya başladı. Hem otobüsün içinde hem durakta vatandaş perişan oldu. Planlamayı yanlış yapan belediye yönetimi bu kez otobüs sayısını azalttı, yine vatandaşı perişan etti. İstanbullu, azalan seferler nedeniyle saatlerce durakta bekledi.

DURAKTA İNSAN SELİ

Özellikle Altunizade metrobüs durağında oluşan yoğunluk nedeniyle vatandaşlar araçlara binmekte zorlandı. Duraktaki üst geçitte insanlar adım atamayacak duruma geldi. İşe ve okula gitmek için metrobüs hattını kullanan vatandaşlar, üst geçitte ilerlemekte zorlanırken, duraklardaki kalabalık nedeniyle araçlara binmekte güçlük çekti.

TRAFİK YOĞUNLUĞU ARTTI

Öte yandan kent genelinde trafik yoğunluğu da arttı. İBB trafik yoğunluk haritasında yüzde 63 görüldü. Durakta araçlara binmek için adeta savaş veren vatandaşlar ise tepkilerini sosyal medyadan dile getirdi.

İşte o tepkilerden bazıları:

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir