Ekrem İmamoğlu üzerinden gençlere Ateizm propagandası

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun cinsel yönelim özgürlüğü vaat ettiği Türk gençliği, ABD merkezli CHP ajansı tarafından sapık eğilimlere yönlendiriliyor. Çocuklar için 'trans' olma hakkından bile bahseden CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da sosyal medyada ateizm propagandası yapıyor.

featured

CHP’nin Türk gençliği üzerindeki tehlikeli planları tüm hızıyla devam ediyor. Kemal Kılıçdaroğlu’nun cinsel yönelim özgürlüğü vaat ettiği Türk gençliğini şimdi de İBB Başkanı İmamoğlu Ateizm’e yönlendiriyor.

Geçtiğimiz yıl İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurulan İBB İnanç Masası, Ateizm Derneği’ni ziyaret etmiş, ziyaret derneğin sosyal medya hesaplarından duyurulmuştu.

ateizm

SOSYAL MEDYADA ATEİZM PROPAGANDASI

Türk gençliğini İslamiyet’ten uzaklaştırmak ve sapkın ideolojilere yönlendirmek için mücadele veren CHP ve İYİ Parti’nin Soros destekli LGBT propagandasından sonra şimdi de Ekrem İmamoğlu ile Ateizm propagandası başladı.

İnanç özgürlüğü adı altında gençleri ve çocukları ‘dinsizleştirme’ amacı taşıyan projeye göre, İslam’a ve özellikle Hanefi mezhebine ait her değer aşağılanıyor, dalga geçiliyor.

İmamoğlu’na destek veren, her paylaşımının altına yorum yazarak dikkat çeken bazı sosyal medya hesapları İmamoğlu’nun takip eden gençleri takibe alarak kirli propagandalarına başlıyorlar.

ÖNCE İMAMOĞLU SONRA ATEİZM PROPAGANDASI

Sosyal medyada Ekrem İmamoğlu ve Murat Ongun başta olmak üzere İBB hesaplarını takip eden Ateist hesaplar önce yorum ve RT yaparak İmamoğlu’nu takip eden gençlerin dikkatini çekiyor.

TAKTİK HEP AYNI

İmaoğlu propagandası yaptıktan hemen sonra Ateizm propagandası yapan sosyal medya hesapları, İmamoğlu, Murat Ongun ve İBB’ye ait tüm hesapların neredeyse tüm paylaşımlarına etkileşim desteği sağlıyor.

 

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir