Ekrem İmamoğlu, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in ‘kıymetlisi’ çıktı

AK Parti’nin başlattığı projeler sayesinde övünen CHP’li Ekrem İmamoğlu, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in, ‘’Kıymetlisi’’ çıktı. Tarihin en kötü yönetimini gören İstanbul halkının felaketlerle uğraştığı dönemlerde tatilde güneşlenen İmamoğlu için, ‘’Kıymetli’’ diyen Üsküdar Belediye Başkanı Türkmen, CHP’li başkana teşekkür etti.

featured

İstanbul, CHP yönetimi ile hiç görmediği felaketleri yaşadı, İETT otobüsleri teker teker bozularak yollarda kaldı, vatandaş zam üstüne zam gördü, depremlerde, sellerde tatilin keyfini çıkaran, kar felaketinde Britanya büyükelçisiyle rakı-balık yapan Ekrem İmamoğlu, AK Partili Hilmi Türkmen nezdinde ‘’Kıymetli’’ oldu…

İMAMOĞLU, VAR OLAN PROJEYİ KENDİSİ BAŞLATMIŞ GİBİ GÖSTERMİŞTİ

Ekrem İmamoğlu, AK Partili İBB döneminde projelendirilip yapılan yerleri, faaliyetleri ya da süren projeleri CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediyesi yaptığı işlermiş gibi göstermeyi sürdürüyor. Bilindiği üzere, tarihi çeşme projesinin de İmamoğlu’na ait olmadığı ortaya çıkmıştı.

İmamoğlu, kendisine ait olmayan İstavroz Atık Su Tüneli projesi hakkında, “On yıllardır güzelim İstanbul Boğazı’na reva görülen bu görüntüye son veriyoruz. Yapımına başladığımız 598 metre uzunluğundaki İstavroz Atık Su Tüneli tamamlandığında İstavroz Deresi’ne deşarj olan ve buradan Boğaz’a akan atık sular arıtma tesisine iletecek” diyerek, AK Parti döneminde başlanan projeyi sahiplenmeye kalkmıştı.

İMAMOĞLU, TÜRKMEN’İN, ‘’KIYMETLİSİ’’ ÇIKTI

Dün İstanbul Üsküdar’da Boğaz’a atık su girişini engelleyecek İstavroz Atık Su Tüneli’nin açılışı gerçekleştirildi.

Beylerbeyi Parkı’nda düzenlenen açılış töreni, CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, İSKİ Genel Müdürü Şafak Başa’nın katılımıyla gerçekleştirildi.

Beylerbeyi’nden Boğaz’a atık su girişini önlemek için İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) tarafından yapımına 2016’da başlanan İstavroz Atık Su Tüneli’nin son etabı da tamamlanarak hizmete alındı.

Programda konuşan AK Partili Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen İstavroz Atık Su Tüneli açılışında Ekrem İmamoğlu’na teşekkür ederken, “Bu sorunu gideren kıymetli Büyükşehir Belediye Başkanımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Daha önce Haliç, sonra Üsküdar Bülbüldere-Çavuşdere Tünellerini ve 2017’de yapımına başlanan İstavroz Deresi Tüneli projelerini kendisi başlatmış gibi gösteren İmamoğlu’na teşekkür eden AK Partili Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Bu sorunu gideren kıymetli Büyükşehir Belediye Başkanımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum” dedi.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir