Uğur Dündar devreye girdi, Ekrem İmamoğlu şikeci ilan ettiği Fenerbahçe’yi ziyaret etti!

Şike kumpası esnasında Fenerbahçe'yi 'şikeci' ilan eden ve son olarak Trabzonspor'un sosyal medya paylaşımını beğenen İBB Başkanı İmamoğlu, sarı lacivertlilerin büyük tepkisini çekmişti. İmamoğlu'nun imajını korumak için devreye Uğur Dündar girdi. Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı'na seçilen Dündar, daha önce İmamoğlu'na çağrı yapmıştı. İmamoğlu ise bu çağrıya yanıt vererek Dündar'ı ziyaret etti. İmamoğlu'nun ziyareti, Uğur Dündar'ın başı çektiği bir 'PR çalışması' olarak görülüyor.

featured

Fenerbahçe Yüksek Divam Kurulu Başkanlığı görevine seçilen Uğur Dündar‘ın İBB Başkanı İmamoğlu için kurguladığı PR oyunu hayata geçti. 3 Temmuz sürecinde Fenerbahçe’yi ‘şikeci’ ilan eden ve FETÖ’nün TV kanallarında kumpası yürüten savcılara övgüler dizen İmamoğlu, Uğur Dündar’ı ‘yeni görevini tebrik etmek için’ ziyaret etti.

Uğur Dündar, geçtiğimiz günlerde yaptığı çağrıda, İmamoğlu’na Fenerbahçelileri üzecek paylaşımlar yapmamasını rica etmişti. İmamoğlu, Süper Lig’de şampiyonluğa koşan Trabzonspor’un sosyal medyadaki paylaşımını beğenmesi sonrası Fenerbahçelilerin bir kez daha tepkisini çekmişti. İmamoğlu, Dündar’ın ziyaret çağrısına olumlu yanıt verdi.

İmamoğlu, Dündar’ı ziyareti sonrası Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Fenerbahçe Spor Kulübümüzü ziyaret ettik. Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı’na seçilen kıymetli büyüğüm Sayın Uğur Dündar’a tebrik ziyaretinde bulundum. Kulüplerimizin bu üst makamlarını, sporda dostluk ve işbirliklerinin artması adına çok önemsiyorum” ifadelerini kullandı.

KARŞILIKLI HEDİYELER VERDİLER

İmamoğlu’nun paylaştığı fotoğraflarda Dündar’ın İmamoğlu’na 61 numaraları Fenerbahçe forması, İmamoğlu’nun ise buna karşılık Dündar’a “Ufuk Çizgisindeki Adam Özkan Sümer” adlı kitabı hediye ettiği görüldü.

FENERBAHÇE’Yİ ‘ŞİKECİ İLAN EDEN İMAMOĞLU CAMİANIN GÖNLÜNÜ KAZANABİLECEK Mİ?

Şike kumpası sırasında Fenerbahçe’yi ‘şikeci’ ilan eden ve son olarak Trabzonspor’un paylaşımını beğenen İmamoğlu, Fenerbahçe taraftarlarının büyük tepkisini çekmişti. İmamoğlu’nun, Uğur Dündar’ın son PR oyunu sonrası camianın sevgisini kazanıp kazanamayacağı belirsizliğini koruyor.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir