İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu şaşırtmıyor! Pontusçu Apolas Lermi’ye 19 Mayıs konseri verdirdi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin 19 Mayıs sebebiyle düzenlediği Apolas Lermi konseri büyük tepki çekti. Vatandaşlar sosyal medyadan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yoğun eleştirilerde bulundu. Rum sanatçi Lermi, '19 Mayıs Pontus soykırımıdır' paylaşımlarıyla tanınıyor.

featured

Pontusçu Apolas Lermi’nin İBB konserinde sahne alması sosyal medyada büyük tepki topladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Güngören’de halka açık ücretsiz konser düzenledi.

Trabzonlu Rum sanatçı Apolas Lermi’nin konser verecek olması büyük tepkiyle karşılandı.

Konser için, “İmamoğlu’nun 19 mayısta konser verdirttiği tipe bakın. Senin, benim vergimle.”, “Delirmemiz için yapıyor bence.” paylaşımları yapıldı. İBB’den tepkilerle ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

PONTUS BAYRAĞI ÖNÜNDE ŞARKI SÖYLÜYOR

Apolas Lermi, 19 Mayıs tarihini sözde “Pontus soykırımı” olarak kabul ediyor. Pontus Rum’u olan sanatçının ayrılıkçı Pontus Bayrağı önünde şarkı söylediği görüntüler mevcut.

ŞAMPİYONLUK KONSERLERİ İPTAL EDİLMİŞTİ

Süper Lig’i şampiyon bitiren Trabzonspor’un kupa töreninde sahneye çıkacak sanatçılar arasında yer alan Yunanistanlı Matthaios Tsahouridis da kutlamalar öncesi eleştirilmişti.

Bu eleştiri sonrasında Trabzonspor yönetimi, şampiyonluk kutlamaları afişinde yer alan Tsahouridis’in sahneye çıkmasına izin vermemişti.

Yaşanan olayların ardından kendisinden tek başına sahne yapması istendiğini belirten Lermi, “Bu teklifi kabul etmedim. Matthaios sahneye çıkmıyorsa benim de çıkmayacağımı belirttim. Bizi görmek için gelen taraftarlarımızdan özür dileriz” ifadelerini kullanmıştı.

Trabzonspor taraftarı tepkili! 19 Mayıs’ı “Pontus soykırımı” olarak gören sanatçı şampiyonluk kutlamasında sahne alacak

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir