Ekrem İmamoğlu, DİAYDER’den sonra Alparslan Kuytul’un ipine sarıldı! İBB’den Furkancılara kıyak…

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin işlettiği metro duraklarının reklam panolarında terör örgütlerine destek suçundan yargılanan Alpaslan Kuytul'un konferans çağrısı yayınlandı.

featured

Terör bağlantıları deşifre olan, karanlık cemaat yapılanması Furkancılar’ın konferans reklamları İstanbul Büyükşehir Belediyesi reklam panolarında yer aldı. Terör örgütü PKK’ya yakın paralel Diyanet örgütlenmesi DİAYDER’e olan desteği yüzünden hakkında soruşturma başlatılan İBB’nin, Furkancıların başı Alparslan Kuytul’a ait konferans duyurularını reklam panolarına koyması tepki çekti.

KONFERANS GÖRÜNÜMÜNDE DİNİ SAPKINLIKLAR

Furkancıların İslam dinine uymayan ve din adamları tarafından sıkça eleştirilen dini görüşlerinin yanı sıra AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da eleştirildiği siyasi konuşmaların yapıldığı konferanslar, başta FETÖ olmak üzere terör örgütlerinin propagandasına dönüşüyor.

Mersin Emniyeti neden Furkancıların hedefinde? Alparslan Kuytul ile Esed’i buluşturan kirli trafik…

ALPARSLAN KUYTUL DİAYDER’E DESTEK VERMİŞTİ

Alpaslan Kuytul hakkında “FETÖ/PDY, PKK/KCK, El Kaide ve IŞİD silahlı terör örgütlerine bilerek ve isteyerek yardım etme” ile “suç örgütü kurmak ve yönetmek, örgüt faaliyeti çerçevesinde nitelikli dolandırıcılık ve özel belgede sahtecilik” suçlarından tutuklama kararı verilmişti.

PKK/YPG’li teröristlere karşı başlatılan sınır ötesi operasyonlara da karşı çıkan Kuytul, faaliyet gösterdiği illerde PKK yandaşlarıyla ortak faaliyetler de yürütüyor. En son Kandil’den gelen  ‘sivil itaatsizlik’ çağrıları üzerine yandaşlarını polislere karşı harekete geçmeye davet etmişti.

Kandil ve Kılıçdaroğlu’ndan sonra Alparslan Kuytul da ‘sivil itaatsizlik’ çağrısı yaptı! Hedefleri Türk polisi…

EKREM İMAMOĞLU’NDAN KUYTUL’A DESTEK

İBB Başkanı olduktan sonra terör örgütleri ile adı sıkça anılır hale gelen Ekrem İmamoğlu, Alparslan Kuytul için İBB’nin reklam panolarını tahsis etti. PKK ve DHKP-C’den sonra adının aynı zamanda laiklik karşıtı da olan Furkan yapılanması ile anılması, İmamoğlu’nun CHP içindeki hedeflerini zora sokacak gibi görünüyor.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir