Ekrem İmamoğlu 40 rekat sandığı teravih namazını da şova çevirdi

Geçtiğimiz yıl katıldığı bir TV programında teravih namazının 40 rekat olduğunu söyleyerek dalga konusu haline gelen İBB Başkanı İmamoğlu, Süleymaniye Camii'nde teravih namazı kıldı. Ancak hiçbir PR fırsatını kaçırmayan İmamoğlu, namaz kıldığı görüntüleri de sosyal medyada servis ettirdi.

featured

En son 2019 seçimleri öncesi Eyüp Sultan’da Yasin okurken görüntülenen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bu akşam da Süleymaniye Camii’ne teravih için gitti.

İBB’deki yolsuzluklar ve terör bağlantıları yüzünden sıkıntılı bir süreç geçiren İmamoğlu, teravih namazını 40 rekat olarak bildiğini geçen yıl katıldığı bir canlı yayında şu ifadelerle dile getirmişti:

“Zordur tabii çocukken teravih namazı, kolay değildir 40 rekat kılacaksınız. İbadetin de içinde var aslında onunla beraber teravihi hatırlatıyor. Kimse bize bu Itri’nin bestesidir demiyor. Yani sanki o bir müezzinin ağzından çıktı da biz de ona uyduk gibi. Ama aslında sizi alır götürür. “

 

https://twitter.com/hande_gulbahar/status/1510740228927066114?s=20&t=lD_Q8EdULYvcPeXd3rmNIQ

 

CAMİDEN VİDEO PAYLAŞIMI

İBB Başkanı İmamoğlu’nun teravih namazı kıldığı görüntüler kısa sürede sosyal medyada yayıldı. Pek çok sosyal medya kullanıcısı, İmamoğlu’nun görüntülerine “İnşallah 40 rekat olmadığını öğrenmiştir” yorumunu yaptı.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir