Ekrana dönmeye hazırlanan Bella Hadid’ten çarpıcı sözler: “Ben seni fahişe sanıyordum” diyecekler

Ablası Gigi Hadid ile birlikte moda dünyasının en çok aranan isimlerinden biri olan Bella Hadid, ilk oyunculuk denemesi için kolları sıvadı. Ekrana dönmeye hazırlanan Bella Hadid kendi hakkında çarpıcı sözler söylerken: "Ben seni fahişe sanıyordum" diyecekler dedi.

featured

Süper model Bella Hadid, Ramy dizisinin gelecek sezonunda oyunculuk denemesi yapacak.

BELLA HADİD’DEN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

GQ dergisine konuşan 25 yaşındaki model, Mısır’dan Amerika’ya yıllar önce göç etmiş bir ailenin üyesi olan Ramy Hassan’ın hikayesini anlatan dizide Ramy’nin kız arkadaşını canlandıracak.

“İnsanlar ilk oyunculuk denememdeki rolümün süper şehvetli ve seksi olduğunu düşünüyor muhtelemen” diyen Hadid, rolünün düşünüldüğü gibi olmadığını, canlandırdığı karakterin “tuhaf biri” olduğunu söyledi.

Rolünü anlatırken, “İnsanlar benimle tanışacak ve ‘Ben seni fahişe sanıyordum. Ya da senin kaba olduğunu düşünüyordum’ diyecek. Ben de ‘Dergi kapağında gördüğün diğer kişi; onda ruh yok, hiçbir şey yok. Bu sadece bir zırh’ diyeceğim” şeklinde konuştu.

 

https://habermotto.com/bella-hadid-ciplakligi-abartti-transparanin-altina-hicbir-sey-giymedi

Hadid ayrıca, dizinin Amerika’da Müslüman olmanın ne anlama geldiğini ele aldığı için canlandırdığı karakterin dininden veya geleneklerinden uzak olmadığını da anlattı.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir