Tozluyaka’nın Cemre’si Ecem Çalhan’ın yeni paylaşımı beğeni yağmuruna tutuldu

Tozluyaka dizisiyle adından söz ettiren Ecem Çalhan'ın yeni paylaşımı hayranları tarafından büyük ilgi gördü. Başarılı oyuncu takipçilerinin beğeni yağmuruna tutuldu. İşte o paylaşım...

featured

Tozluyaka dizisinde Cemre rolüne hayat veren ve güzelliği ile magazin gündeminde sürekli adı geçen Ecem Çalhan yine hayranlarının gönlünü fethetti. Sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında olan güzel oyuncu yeni paylaşımıyla beğeni rekoru kırdı.

659 bin takipçisi bulunan başarılı oyuncunun yeni paylaşımının altına övgü dolu mesajlar yağdı.

ECEM ÇALHAN KİMDİR?

Merhametli, adaletli ve dürüst bir kızdır. Bağlı olduğu zincirlerin henüz farkında bile değildir. Evde, okulda, arkadaşları arasında ve aşk hayatında bile birilerine zorla bağlanmış gibidir. En büyük sınavını aşk hayatında verir.

İçindeki gerçek Cemre’yi tanıdıkça özgürlüğün tadına varacaktır ama karşısında ilk duracak olanlar ise tüm sevdikleri olacaktır.

Ecem Çalhan 19 Ocak 1996 tarihinde İzmir’de dünyaya geldi. Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü mezunu olan Çalhan oyunculuk kariyerine 2019 yılında ‘Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ adlı diziyle başladı. Başarılı oyuncu ‘Tozluyaka’ adlı dizide ‘Cemre’ karakterine hayat veriyor.

Tozluyaka’nın Cemre’si Ecem Çalhan’ın estetiksiz hali ortaya çıktı! Görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir