Tozluyaka’nın Cemre’si Ecem Çalhan’ın estetiksiz hali ortaya çıktı! Görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi

Son zamanların en popüler dizilerinden biri olan Tozluyaka'nın genç oyuncu kadrosu dikkatleri üzerine topluyor. Tozluyaka'nın Cemre'si Ecem Çalhan güzelliği ile adından söz ettiren oyuncular arasına girdi. Ecem Çalhan'ın seneler öncesine ait olan fotoğrafları ortaya çıktı.

featured

Fox TV’de ekrana getirilen başrollerinde Çağla Şimşek, Yayanç Ayaydın, Dolunay Soysert, Can Bartu Aslan, Serra Pirinç, Emre Kınay, Kaan Miraç Sezen, Ecem Çalhan, Ulvi Kahyaoğlu ve Durukan Çelikkaya’nın rol aldığı Fox TV’de ekrana getirilen Tozlu Yaka kısa sürede büyük beğeni topladı.

İzleyici tarafından yakından takip edilen Tozluyaka dizisinin oyuncuları da sık sık gündeme geliyor.

Zengin liseli genç bir kız olan Cemre karakteri ile izleyici karşısına çıkan Ecem Çalhan, başarılı oyunculuk performansı ile beğeni topladı. Oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de adından söz ettiren Ecem Çalhan, övgüleri topluyor.

Ünlü oyuncunun estetiksiz halini gören sosyal medya kullanıcılarının ağızları açık kaldı. Çalhan, sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden oldu.

TOZLUYAKA’NIN CEMRE’Sİ ECEM ÇALHAN ESTETİKSİZ HALİ

Ancak genç oyuncunun yıllar öncesine ait olan fotoğrafları ortaya çıktı. Tozluyaka’nın Cemre’si Ecem Çalhan’ın estetiksiz halini görenler büyük şaşkınlık yaşadı. Çalhan, sosyal medyada gündem oldu.

Tozluyaka Cemre kaç yaşında? Tozlu Yaka Cemre kimdir, katil mi? Ecem Çalhan hangi dizilerde oynadı?

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir