Ece Seçkin ve Afra Saraçoğlu, Fenerbahçe’nin forma lansmanına damga vurdu

Fenerbahçe, yeni sezonda giyeceği formaları Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda gerçekleşen lansmanla tanıttı. Ece Seçkin organizasyonda verdiği konserle, güzel oyuncu Afra Saraçolu da forma modelliği yaparak lansmana adeta damga vurdu.

featured

Fenerbahçe’nin forma lansmanına Ece Seçkin ve Afra Saraçoğlu rüzgarı esti.

Fenerbahçe, Süper Lig’in 2022-2023 sezonunda giyeceği formaları Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda gerçekleşen lansmanla tanıtıldı.

Sarı-Lacivertli ekibin yeni sezon formalarının tanıtıldığı organizasyona ise Ece Seçkin verdiği konserle adeta damgasını vurdu.

Ece Seçkin sahne şovları ve konseriyle lansmanda büyük beğeni topladı.

 

Organizasyonda ayrıca Fenerbahçe’nin yeni sezon ‘çubuklu’ formasını ünlü oyuncu Sarp Akkaya giydi. İç saha forması olarak nitelendirilen çubuklu formada her bir çubuğun arasındaki beyaz çizgi dikkat çekerken; bu detay kulübe ismini veren ünlü deniz fenerinin yaydığı beyaz ışığı temsil ettiği öğrenildi.

Lansmanda yer alan bir diğer ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu ise Sarı-Lacivertli ekibin deplasman formasını tanıttı. Deplasman forması ise Fenerbahçe’nin efsane kalecilerinden Cihat Arman’a saygı niteliği taşıyor.

Fenerbahçe’nin başarılı futbolcusu Mert Hakan Yandaş’ın üzerinde yer alan üçüncü forma ise günlük giyimde kullanılabilecek çizgilere sahip.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir