Mehmet Ali Erbil’in taciz mesajlarına kızı Yasmin Erbil’den cevap! “Sanmayın ki yanlışları doğruları görmüyorum”

featured

‘Karpuz’ isimli şarkısı ile popüler olan sosyal medya fenomeni Ece Ronay (29), gönderdiği ses kayıtları ve Instagram mesajlarıyla kendisini taciz ettiğini belirttiği Mehmet Ali Erbil hakkında iki ay süreyle tedbir kararı aldırdı.

Mehmet Ali Erbil, Instagram hesabının hikaye bölümünden Ece Ronay’ın nişanlısı Mehmet Bilir’le videosunu paylaşarak, magazin gündeminden düşmeyen olayın çözüldüğü mesajını verdi.

Ece Ronay’ın nişanlısı Mehmet Rüştü Bilir, nişanlısını taciz eden Mehmet Ali Erbil ile video çekti

Ünlü şovmen, “Mehmet kardeşim Ece Ronay’ın nişanlısı. Ben onun nişanlı olduğunu bile bilmiyordum. Mehmet’i olayları kapalım, üstünü örtelim diye davet ettim. Çünkü hem kamuoyu, hem biz, hem de o taraf çok rahatsız oldu. O da beni kırmadı, davetimi kabul etti geldi ve yemeğimi yedi” ifadelerini kullandı.

MEHMET BİLİR KENDİNİ SAVUNDU

Mehmet Ali Erbil’le bir araya gelerek video çektiği için nişanlısı Ece Ronay tarafından terk edilen Mehmet Bilir, ‘2. Sayfa’ programına telefonla bağlanarak kendisini şu sözlerle savundu.

“Ece’nin sürekli yalan haberlerle ve geçmişiyle yargılanması beni rahatsız etmeye başladı. Çevremden de çok telefon alınca konuyu çözmek için Mehmet Ali Erbil’le görüşmek istedim. Beni evine davet etti. Dün akşam saat 8’de Sarıyer’deki evine gittim. Evinin önü çok kalabalıktı, silahlı adamlar vardı. Arayıp ‘beni tongaya mı düşürmeye çalışıyorsun, kapıda silahlı adamlar var’ dedim… Evden çıktıktan sonra videoda özür dilenen kısımlar silinmiş. Benim de kardeşlerim var, böyle bir şey asla kabul edilemez. Ece’nin böyle gündem olması beni çok rahatsız ediyor. Ben bu olayda Ece’ye herhangi bir tepki de göstermedim.”

Ece Ronay’ın terk ettiği nişanlısı Mehmet Bilir’den genişlik örneği! Mehmet Ali Erbil’le çektiği videoyu böyle savundu…

PKK VİDEOSU

Öte yandan, Söylemezsem Olmaz programında da ele alınan konu hakkında programın sunucularından Deniz Akkaya, Ece Ronay’ın internette yer alan PKK sempatizanlığı videosu için özür dilemesi gerektiğini söyledi.

Deniz Akkaya’dan olay yaratan Ece Ronay çıkışı: “PKK sempatizanlığı yaptığın videon için özür dileyeceksin”

YASMİN ERBİL’DEN AÇIKLAMA

Gündeme bomba gibi düşen taciz olayı tartışılmaya devam ederken Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin Erbil babasıyla ilgili kendisine gelen mesajlara isyan etti. Yasak Elma’da rol almaya başlayan Yasmin Erbil paylaşımında “Sürekli açıklama bekliyorsunuz benden” diyerek sitem etti.

Mehmet Ali Erbil’in küçük kızı Yasmin Erbil açıklamasının devamında ise şunları söyledi:

“Herkes kendi ayrı bireydir ama aile her şeydir, sanmayın ki yanlışları doğruları görmüyorum. Hepsini görüyorum ama ben 2018’den beri babamı kaybetme korkusuyla cebelleşiyorum. 24 yaşında bir kızı olduğunun babam da farkında merak etmeyin ve benim hep arkamda oldu ve olmaya da çalışıyor buna emin olabilirsiniz. Bir insanın ailesinden birinin kaybetme korkusu yaşaması kadar korkunç bir travma olamaz.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir