Mehmet Ali Erbil’e gerek kalmamış! Ece Ronay kendi göğüslerini kendisi okşamış… Pornoya yakın görüntüler!

featured

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in kendisine attığı ”Bu akşam yanınızda uyumak istiyorum. Memelerini Tiktok’ta açıp göstermek daha mı saygın?” mesajları sonrası, Erbil’in kendisini taciz ettiğini söyleyen Ece Ronay, magazin gündeminde bomba etkisi yarattı.

Sosyal medya fenomeni Ece Ronay, Mehmet Ali Erbil’in mesajlarını ifşa etti. Erbil’in mesajları olduğu iddia edilen yazışmalar sosyal medyada gündem oldu.

Karpuz isimli şarkıyla üne kavuşan sosyal medya fenomeni Ece Ronay, Mehmet Ali Erbil’in kendisine gönderdiğini öne sürdüğü mesajları yayınladı.

“MEMELERİNİ AÇIP…”

Taciz mesajlarını ifşa eden Ronay, “Gün geçmiyor ki ülkemizde bir kadın daha tacize ve şiddete uğramasın” diyen Ronay paylaşımında “Şiddet diyorum çünkü psikolojik şiddet de şiddetin bir türevidir. Mehmet Ali Bey’i linçlemiştim, sonra bana mesaj atıp ağlayarak hastayım dediği için konuyu kapatıp özür dilemiştim.

Klibimde oynamasını teklif ettim, kabul etti. Zaten çok değil, 5 saniye falan görünüyor klipte. Klip sonrası ahlaksızlıklar her geçen gün level atlayarak büyüdü. Görmezden gelmeye çalıştım, yaşına ve bulunduğu konuma saygımdan sessiz kalmaya çalıştım” ifadelerini kullandı.

64 yaşındaki Mehmet Ali Erbil’den fenomen Ece Ronay’a iğrenç mesajlar: “Memelerini açıp…”

TikTok videolarıyla sosyal medyaya giriş yapan Ece Ronay’ın kendini okşadığı görüntüler gündem oldu.

İşte o videolar:

https://www.youtube.com/watch?v=W34NxI_O5Vg

https://www.youtube.com/watch?v=ckle81mTRuk

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir