Ece Kılıçaslan’ın şüpheli ölümü! Eşi Erol Acar serbest bırakıldı

Şiddet gördüğü için şikayette bulunan ve şüpheli şekilde ölen Ece Kılıçaslan Acar'ın evli olduğu Erol Acar adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

featured

Ece Kılıçaslan’ın başına gelen Kan donduran olay 16 Mart gecesi saat 03.15 sıralarında İstanbul Ümraniye’de yaşandı. Sancaktepe İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli polis, 3 çocuk annesi 28 yaşındaki Ece Kılıçaslan Acar’ın 4 katlı binanın 3’üncü kat balkonundan düşerek yaralı bir şekilde hastaneye getirildiğini ve hastanede hayatını kaybettiğini karakola bildirdi.

Savcılık talimatı üzerine Ece Kılıçaslan Acar’ın eşi E. Acar (33) gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Kartal’daki Anadolu Adalet Sarayı’na getirilen şüphelinin adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.

ECE KILIÇASLAN’IN ANNESİ KONUŞTU

Ece Kılıçaslan Acar’ın annesi Cemile Ayfer Gürsel, “Benim kızım 10 senelik evli. Lise çağlarında tanıştılar. Sürekli kızım şiddet gördü. Evlendikten sonra sürekli şiddet gördü. İftiralara uğradı. Kızıma olmadık iftiralar atılıyordu. Sürekli kızımı dövüyordu, eziyet ediyordu. Kızım bana hep anlatıyordu, son zamanlarda anlatmamaya başladı. Çünkü hep tehdit ediyorlarmış. Ben karakola başvurduğum zaman beni arıyorlar. ‘Karakola başvurmayın’ dediler. Damat beni aradı ‘Bak kızına daha fazla eziyet yaparım’ dedi. Ben savcılığa, her yere dilekçemi verdim.

Çocuğuma torunlarıma hepsine şiddet uyguluyor. Çocuğumu soyup soyup üstüne bakıyor, acaba üzerinde bir leke var mı diye. Çocuklarımın yatağını kesiyor, üzerinde ne lekesi arıyorsa, laboratuvara gönderip test ettirmek istiyor. Kızımın elbiselerini alıyor, kaynanasına kayınbabasına, görümcelerine ‘Bunun üzerinde sperm örnekleri var bakın görmüyor musunuz’ diyor.” şeklinde konuştu.

ECE KILIÇASLAN’IN ABLASI KONUŞTU

Ece Kılıçaslan Acar’ın ablası Ebru Aydın, “Son 2 senedir şiddetlendi bu olay. 2,3 ay önceye kadar 3 tane çocuk var evde. Kardeşimi odaya sokuyor yumruklarla yüzüne vuruyor, suratını morartıyor. Kesinlikle bizi arayıp haber vermediler. Kardeşimi tembihliyorlar ‘sakın anneni arama’ diye. Ondan 15 gün önce de kafasına bardakla vuruyor yine mutfakta. Kafasına 5 dikiş atıyorlar. Bu hastane kayıtlarına geçmesin diye de orada eskiden ‘Sünnetçi Fatih’ diye biri varmış. Sonradan klinik açmış ama eskiden yasa dışı çalışıyormuş sünnet yapıyormuş. Ona gidip diktiriyorlar. Bu hastane kayıtlarında gözükmüyor” dedi.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir