Ece Erken “tefeciye bulaştım” diyerek ünlü arkadaşlarından para istedi!

featured

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programındaki sunuculuk görevinden ayrılan Ece Erken, YouTube kanalı açarak videolar çekmeye başladı. Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile video çeken Erken, bu sefer de ünlü isimleri arayıp para istedi.

“Zengin sevgilin varken benden isteyince şaşırdım”

Ardından şarkıcı Safiye Soyman’ı arayan Erken 10 bin TL istedi. Üzerinde nakit olmadığını söyleyen Soyman ise hemen yanındaki arkadaşlarından isteyerek Erken’e geri döneceğini söyledi. Şaka yaptığını açıkladığı Soyman’ın “Senin zengin sevgilin var benden isteyince şaşırdım” demesi üzerine şaşkına dönen Erken, kahkaha attı.

En yakın arkadaşı şaşırttı

Para istediği eski milli futbolcu Tanju Çolak’ın olumlu cevabıyla sevinen Erken, en yakın arkadaşı Sezer’den 100 bin TL borç istedi. Erken’in, en yakın arkadaşının “Bütün paramı borsaya yatırdım. Çekersem çok zararım olur” yanıtına şaşırdığı görüldü.

“Ben de zor durumdayım”

Sunucu Aslı Turanlı’dan da beklediği cevabı olan Erken son olarak Metin Uca’yı aradı .Uca, “Ben de zor durumdayım” cevabını verdi. Erken’in kendisine şaka yaptığını öğrenen Uca “O zaman sen bana gönder” şeklinde espri yaptı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir