Ece Erken anlattı! 23 milyonluk borç iddiası: ‘Eşim Şafak Mahmutyazıcıoğlu kara para mı akladı?’

Beşiktaş’ın eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken’in merhum eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, geçtiğimiz ocak ayında kendi restoranında uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirdi. Gayrimenkul satışı sebebiyle 65 bin TL alacak verecek meselesinden dolayı öldürüldüğü ileri sürülen Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun eşi ünlü sunucu cinayete ilişkin yeni açıklamalarda bulundu.

featured

Bakırköy’deki kendi restoranında, 27 Ocak tarihinde uğradığı silahlı saldırıda 7 kurşunla öldürülen Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetine ilişkin Ece Erken’den önemli açıklamalar geldi. Eşinin ölümünün ardından bir süre yemek yemediği, ağır psikolojik ilaçlar kullandığı ve uzun süre eşinin kıyafetlerini üstünden çıkarmadığı söylenen ünlü sunucu, canlı yayında eşi hakkında önemli detaylar verdi.

“ÖZÜR DİLEYECEK YOKSA VURACAĞIZ”

Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun Bakırköy’de ortağı olduğu balık restoranında öldürülmesine ilişkin soruşturma tamamlandı. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan 61 sayfalık iddianamede, Kadir Yasak, Seccad Yeşil ve Serkan Dakman hakkında ağırlaştırılmış müebbet ve 10 yıl 6’şar aya kadar hapis cezası ile cezalandırılmaları istenirken, Sanıklar Ali Yasak ve Abdulkadir Kara hakkında da ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ve 12 yıl 6’şar aya kadar hapisle cezalandırılmaları istendi.

İddianamenin basına sızdırılmasının ardından Gökhan Karakan’a ait cep telefonu incelemesinde, Kerem Öztürk ile Seccad Yeşil’in WhatsApp yazışmaları ortaya çıktı. Yeşil’in Şafak Mahmutyazıcıoğlu’na mesaj atarak küfürlü konuştuğu mesajlarda “Paramızı verin siz burada hayırdır, Fazlasıyla alacağız diyorlar, Şimdi makinem olsa hepsine sıkardım, Şimdi Kadir abi aradı. ‘O Şafak gelecek senden özür dileyecek, yoksa vuracağız’ dediler” şeklinde mesaj attığı da kaydedildi.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde şok detay! Gökhan Karakan: ’10 bin dolara adam öldürüyorlar’

“ŞAFAK’A KİM ÖZÜR DİLETECEKTİ?”

İddianamede daire satış fiyatı ile ilgili olarak sanıklardan Kerem Öztürk’ün Suphi Malgaz’ı aradığı ifade edilerek şunlar aktarıldı: “Suphi Malgaz’ın ilk başta inkar ettiği ancak daha sonra Gökhan Karakan’ın ‘bizim aradaki 170 bin liradan haberimiz yok, alıcı yanımızda ondan öğrendik ama bu parayı bize ödemen gerekiyor’ dediği ve Gökhan Karakan’ın bu konuya müdahil olmasının nedeni olarak Kerem Öztürk’ün kendisine 450 bin lira borcu olması ve Ohannes Çatak’ın kendisinin Kapalıçarşı’dan arkadaşı olmasını öne sürdüğü anlaşılmıştır.”

Ünlü sunucu Ece Erken, Instagram hesabından bir paylaşım yapmıştı. İddianamedeki ayrıntılara büyük tepki gösteren Erken paylaşımında “Şafak özür dileyecek diyor ya abi kim? Şafak’a kim özür diletecekti?” ifadelerini kullandı.

Ne yaptı kara para mı akladı? 23 milyon borcu için bana haciz yolladılar.

Ece Erken ayrıca şunları söyledi;

“Benim kocam yanlış yaptıysa onu da bilmek istiyorum. Ne yaptı kara para mı akladı? 23 milyon borcu için bana haciz yolladılar. Yollayan kişi 15 Ocak’ta eşimden 15 bin dolar borç almış! Kredi kartından çektirmiş. Kumarda kaybetmiş. 23 milyon lira alacağı olan bir kişi, 15 bin dolar borç istemer mi? Yazışmalar var elimde…”

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir