Zor günleri geride bırakıyor! Ece Erken sevindiren haberi canlı yayında duyurdu

Beşiktaş’ın eski yöneticilerinden avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’yu Yeşilköy'deki bir balıkçıda uğradığı silahlı saldırı sonucu kaybeden ünlü sunucu Ece Erken, zor günleri geride bırakıyor. Ünlü sunucu, yakın dostu Alişan'ın sunduğu programda sevenlerine müjdeli haberi verdi.

featured

Eski Beşiktaş yöneticisi ve avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nu uğradığı silahlı saldırıda kaybeden ünlü sunucu Ece Erken, sıkıntılı günleri geride bırakmaya hazırlanıyor. Ünlü sunucu yakın arkadaşı Alişan’ın sunduğu Alişan ile Hayata Gülümse programına katıldı. Ece Erken, samimi açıklamalarda bulundu.

Yaşadığı acıyı oğlu Eymen ile aşmaya çalışan Ece Erken, “Hiç kimse sevdiklerinin öldüğünü konduramıyor. Hayatın gerçeği bu. Biz de gideceğiz, biz de öleceğiz. Eşim beni bekliyor, ölünce kavuşacağız” sözleriyle yürek burktu.

Sadece Ece Erken, Alişan’ın sunduğu programa katılmadı, ünlü şarkıcı Alişan’ın da Ece Erken’in 1997 yılında TRT ekranlarında sunduğu İyi Fikir programına katıldığı görüntüler yayınlandı. İkili, geçmişin yad ederek, duygusal anlar yaşadı.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun eski eşi Benan Kocadereli ile ilgili yorum çileden çıkardı! Ece Erken açtı ağzını yumdu gözünü…

Keyifli anların da yaşadığı programda Ece Erken, Gaziantep usulü katmer yapmaya çalışırken, kahkahalara boğuldu.

Ece Erken, Alişan ile Hayata Gülümse canlı yayınında samimi açıklamalarda bulundu. Erken ekranlara döneceğinin müjdesini verdi.

Erken, “İşime döneceğim. Artık magazin programı yapmayacağım. Daha çok farkındalık yaratacak programlar istiyorum. Görüşmelerim sürüyor” diyerek sevenlerini heyecanlandırdı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir