Ece Erken hastanelik oldu! Öldürülen eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu davası sırasında mahkemede bayıldı

Beşiktaş eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken'in eşi Şafak Mahmut Yazıcıoğlu'nun öldürülmesinin ardından ilk duruşma başladı. Mahkeme esnasında bayılan Erken, hastaneye kaldırıldı.

featured

Beşiktaş eski yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, İstanbul Yeşilköy’de 27 Ocak’ta ortağı olduğu balık restoranında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti.

Mahmutyazıcıoğlu’nun cinayet davasında ilk duruşma Bakırköy 12. Ağır Ceza Mahkemesi’nde başladı.

BAYILDI, HASTANEYE KALDIRILDI

Eşinin duruşması öncesi gözyaşlarına boğulan Ece Erken, mahkeme salonunda fenalaşıp bayıldı. Erken, hastaneye kaldırıldı.

Bayıldı sırada kafasını vurduğu belirtilen Erken’in sağlık durumu hakkında avukatı Pırıl Erkanlı açıklama yaptı.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun eski eşi Benan Kocadereli sessizliğini bozdu! Ece Erken’den ‘reddi miras’ tehdidi

Erkanlı, şu ifadeleri kullandı:

“Duruşma öncesinde müvekkilimin çok zor bir psikolojiyle gelmişti. Fakat sanıkların ifadeleri ve olay anlatımları sırasında müvekkilimin başı dönerek düştü. Başını sandalyeye vurdu, dayanamadı. Çünkü ifade sırasında da ara ara dayanamıyordu zaten, müdahale ediyordu, doğru olmadığını ifade ediyordu.

En son dayanabileceği nokta bu oldu. Dolayısıyla bu duruşmanın devamını sonuna kadar getiremedi. Zaten bayıldığı için kollarından kaldırarak getirdik. Arka kapıdan çıkışını yaptık, hemen yanına gitmem gerekiyor. Hastaneye doğru geçtiler”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir