Ebru Şahin ile Cedi Osman’ın düğününde ilginç anlar: Nikahı Acun Ilıcalı kıydı

Ünlü oyuncu Ebru Şahin ile NBA oyuncusu Cedi Osman aşklarının ilk başladığı yerde düğün yaptı.1 Temmuz’da Kuzey Makedonya’da evlenen çiftin temsili nikahını ise Acun Ilıcalı kıydı. Acun Ilıcalı'nın formalite icabı kıydığı nikahta eğlenceli anlar yaşandı.

featured

2 yıla yakındır birlikte olan Cedi Osman ve Ebru Şahin geçtiğimiz hafta Makedonya’da kıyılan resmi nikahın ardından Alaçatı’da gerçekleştirilen temsili nikahla dünya evine girdi.

Ebru Şahin ce Cedi Osman’ın nikahını formalite icabı Acun Ilıcalı kıyarken, Ebru Şahin’in şahitliğini menajeri ve yakın dostu Abdullah Bulut, Cedi Osman’ın şahitliğini ise Okan Can Yantır üstlendi.

Acun Ilıcalı nikahı kıyarken Ebru Şahin’e “Bize Cedi’yi anlat, Cedi nasıl biridir? Hangi özellikleriyle kalbini tamamlıyor” diye sordu. Ebru Şahin ise “Çok içten” yanıtını verdi.

 

Aynı gün üç farklı gelinlik giyen Şahin’in gelinlikleri Danielle Frankel imzası taşıyordu.
Alaçatı’da gerçekleştirilen düğünde Acun Ilıcalı ve sevgilisinin dışında, İsmail Hacıoğlu, Aslıhan Gürbüz, Aslıhan Güner, Mert Kılıç, Barış Falay, Emre Altuğ,Seli Bayraktar, Gülçin Santırcıoğlu, Burak Tozkoparan, Bertan Aslani, Hazal Şenel gibi gibi isimler yer aldı.

 

Cedi Osman ve Ebru Şahin dünyaevine girdi! Rüya gibi düğün

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir