Ebru Polat paraya para demiyor! Günlük kazancı dudak uçuklattı…

featured

Sosyal medyada yaptığı iddialı paylaşımlarla adından sıkça söz ettiren Ebru Polat, son dönemde kendi markasının çıkaran ünlüler arasında yerini aldı.

Tolgahan Yıldız ile yaklaşık bir yıldır aşk yaşayan 38 yaşındaki şarkıcı, TV8’de ekranlara gelen “Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa” programına konuk oldu.

GÜNDE 40 BİN TL

Ebru Polat, “Benim kozmetik markam en çok satanlardan biri. Çünkü hep organik. Egzama ve sedefin tedavisine yardımcı olan ürünler” ifadelerini kulandı.

Ünlü şarkıcı, canlı yayında bir günlük kazancı açıklanınca herkesi şaşkına çevirdi. Polat’ın bir günde bin 890 şampuan sattığı ve yaklaşık 40 bin TL kazandığı ortaya çıktı.

https://www.youtube.com/watch?v=SY2uB3tXrNE

AYLIK 100 BİN TL KİRA ÖDÜYORDU

2021 yazı için Muğla’nın Bodrum ilçesini tercih eden ve popüler tatil bölgesinden ev kiralayan Ebru Polat’ın ödediği ücret olay olmuştu. Yalıkavak’ta lüks bir villa tercih eden şarkıcı, aylık 100 bin TL kira ödemişti.

Ebru Polat, “İstanbul’da ev almayı seviyorum burada ise kiralamayı. Yazlığa gidip o kadar yatırım yapmam” ifadelerini kullanmıştı.

Ebru Polat, açıklamasının devamında “Bodrum’a artık yatırım yapacağım. Fark ettim ki buraya yatırım yapmak daha karlıymış” sözleriyle dikkat çekmişti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir