Ebru Polat, deprem paylaşımı yapmayan sanatçılara ateş püskürdü: ‘Kahpeler sizi’

En son, depreme rağmen sosyal medyada reklam yapan iş yerlerini eleştiren Ebru Polat şimdi de deprem hakkında paylaşım yapmayan şarkıcılara tepki gösterdi.

featured

6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremin etkileri devam ediyor. Ünlü isimlerin katıldığı Türkiye Tek Yürek ortak yayınıyla depremzedeler için milyarlarca TL toplandı.

Ebru Polat, dünyaca ünlü Madonna’nın bile Türkiye’deki depreme destek verdiğini ancak Türk birçok ünlü ismin ise deprem konusunda sessiz kaldığını söyleyerek isyan etti.

‘GÖRDÜĞÜM YERDE YÜZÜNÜZE SÖYLEYECEĞİM’

Dünyaca ünlü şarkıcı Madonna’nın Ahbap linkini verip Türkiye’deki deprem için dünyadan bağış istemesi gündem oldu.

Benzer Haberler
madonna-turkiye-deprem
Dünyaca ünlü şarkıcı Madonna Türkiye için yardım çağrısı yaptı
berk-oktay-afad
Berk Oktay: ‘Herkes lütfen resmi olan AFAD’a yardım yapsın’
can-yaman-bagis-kampanyasi
Can Yaman İtalya’da Türkiye için yardım kampanyası başlattı

Madonna yardım isterken Türk şarkıcıların sessiz kalmasından yakınan Ebru Polat tepki gösterdi.

Ebru Polat Instagram paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Madonna bile destek oldu, bizim Türk şarkıcılardan bazıları hala ortada yok. Tek bir destek paylaşım bile yok, pes! K.hpeler sizi! Gördüğüm yerde de yüzünüze söyleyeceğim!”

ebru polat instagram

‘YAĞMACILARDAN HİÇBİR FARKINIZ YOK’

Ebru Polat geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımında, depremin acısı yaşanırken bazı işletmelerin sosyal medyadan reklam vermesine tepki göstermiş ve şu ifadelerle dile getirmişti: “Böyle bir günde güzellik salonlarınızın ürünlerinizin sosyal medyada sponsorlu reklamını çıkarıyorsunuz! Sizin o yağmacılardan hiçbir farkınız yok. Fırsatçı ş….sizlerdensiniz siz ya! Sizin gibi insanlara tahammülüm kalmadı sabır çekmekten bıktık!”

ebru polat twitter

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir