Duygu Özaslan’dan botoks itirafı: Tamamı eridi!

Sık sık fiziğiyle gündeme gelen Duygu Özaslan, fit haliyle dikkatleri üzerine çekti. Özaslan, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla botoks itirafında bulundu.

featured

YouTuber Duygu Özaslan, bir süredir botoks yaptırıp yaptırmadığı iddialarıyla gündeme geliyordu. Çektiği makyaj videolarıyla şöhreti yakalayan fenomen Duygu Özaslan, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor. Tatilde yakalanan selülitleri ve kilosu sebebiyle gündem olan isim o dönem fotoğraflarında filtre yaparak insanları yanılttığı için tepki çekti.

BULIMIA NEVROZA HASTALIĞIYLA MÜCADELE EDİYOR

Özaslan tepkilerden sonra “Bulimia Nervoza” hastalığıyla mücadele ettiğini itiraf etti. Tedavi olup diyete başlayan ve spor yapan Duygu Özaslan verdiği kilolarla öne çıkarken son pozuyla da gündem oldu. 13 kilo verdiğini söyleyen ve botoksuz halini paylaşan Duygu Özaslan yaptırdığı bazı estetik operasyonları anlattı.

Özaslan, “Evet botokssuz halimi göstereyim size özellikle makyajsız paylaşmak istedim, tamamı eridi bugün tekrar yaptırmaya geldim. 31 yaşındayım gergin ve kırışıksız halimi daha çok beğeniyorum. Botoks harici 2 yıl önce de çene ucuma dolgu yapmıştık. 13 kilo verdim yüzümdeki yağ/dolgunluk gitti.” ifadelerini kullandı.

Ünlü youtuber Duygu Özaslan’a reklam cezası şoku

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir