Duy Beni nerede çekiliyor? Duy Beni oyuncuları ve karakterleri…

Perşembe akşamı Star TV ekranlarında yayın hayatına başlayan gençlik dizisi Duy Beni’nin konusu ve oyuncuları merak uyandırdı. Peki Duy Beni dizisi nerede çekiliyor? Duy Beni’nin oyuncuları ve karakterleri kimdir? İşte detaylar…

featured

Star TV ekranlarında Duy Beni dizisi başlıyor! Dizide sesini duyurmaya çalışan bir kızın kalabalık içindeki yalnızlığına dikkat çekilirken Berk Hakman, Rabia Soytürk, Caner Topçu da başrollerde yerini alıyor. Duy Beni dizisinin yönetmenliğini Ali Balcı üstlenirken senaryosun da Makbule Kosif’e aittir. İşte, Duy Beni dizisi konusu ve oyuncuları…

DUY BENİ DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Duy Beni dizisi İstanbul’un çeşitli semtlerinde çekiliyor.

DUY BENİ OYUNCULARI

Berk Hakman, Rabia Soytürk, Caner Topçu, Helin Kandemir, Burak Can, Sümeyye Aydoğan, Feride Çetin, Aytaç Uşun, Meltem Akçöl, Alper Atak, Bedia Ener, Hamdi Alp, Utku Coşkun, Taha Bora Elkoca, Gökçe Güneş Doğrusöz, Jasmin Berkiş, Yeliz Akay, Cemre Özşişman, Dilara Sümbül, Beste Kaptanoğlu, İbrahim Yıldız, Durul Bazan, Murat Daltaban.

DUY BENİ KONUSU

İstanbul’un orta halli mahallerinden birinde sıradan bir hayat yaşayan lise öğrencisi Ekim’in hayatı, gözünün önünde gerçekleşen trajik bir trafik kazasıyla alt üst olur. Ekim’in kazaya dair hatırladığı tek şey şoförün yüzündeki maske ve yerde kanlar içinde yatan arkadaşı Leyla’dır.

Leyla’ya çarpıp kaçan araba, mahalleye de çok yakın bir kampüsü olan Gerçek Koleji’nde saklandığını öğrenen mahalleli isyan çıkarır. Araba bu zengin ve ayrıcalıklı ailelerin çocuklarının okuduğu okulda adeta sırra kadem basar.

Mahalleli adalet isterken okul yönetimi mahalleden başarılı üç gence vereceği bursla tepkileri yumuşatmaya çalışır. Bir süre sonra da olay kapanır. Ancak Ekim’in en yakın arkadaşını yatağa mahkum edenlerin peşini bırakmaya niyeti yoktur. Emin olduğu tek şey vardır. Suçlu, okuldaki zengin ve şımarık çocuklardan biridir.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir