Duy Beni dizisinin yakışıklı oyuncusu Caner Topçu sosyal medyayı sallamaya devam ediyor!

Star TV'de ekranlara gelen Duy Beni dizisinin başarılı oyuncularından Caner Topçu yakışıklılığı ile gündemde. Ünlü oyuncu Instagram sayfasından yaptığı son paylaşımla sosyal medyayı salladı...

featured

Oyuncu Caner Topçu, geçtiğimiz sezon TRT1’de yayınlanan Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı adlı dizide canlandırdığı ‘İlyas Reis’ karakterinden sonra, yeni sezonda Star TV dizisi Duy Beni ile ekrana geldi.

Perşembe akşamları Star TV ekranında izleyiciyle buluşmaya devam eden Duy Beni adlı dizide ‘Kanat’ karakteriyle başrolde yer alan genç oyuncu Caner Topçu bu diziyle birlikte şöhret oldu.

Sık sık sosyal medya paylaşımlarıyla da gündeme gelen yakışıklı oyuncu diziden sonra takipçi sayısını da artırdı. Caner Topçu’nun instagram hesabından yaptığı son paylaşım kısa sürede binlerce yorum aldı.

Instagram’da 2.1 milyon takipçisi bulunan oyuncunun fotoğrafına adeta yorum yağdı. Pek çok hayranı, “Cool ve yakışıklı” şeklinde yorumlarda bulundu.

Caner Topçu aynı zamanda Duy Beni dizisindeki partneri Rabia Sortürk’le de güzel bir uyum yakaladı. İkili, sezonun en başarılı dizi çiftlerinden birisi olarak kabul ediliyor.

‘Ekim’ ile ‘Kana’t karakterlerini canlandıran oyuncular performanslarıyla seyirciden tam not alıyor. Yaz sezonunda başlayan Duy Beni, özellikle gençler arasında sevilen bir yapım haline geldi ve kış sezonunda da izleyiciyle buluşmaya devam ediyor.

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı İlyas Reis kimdir? Caner Topçu kaç yaşında, nereli?

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir