Dünyayla Benim Aramda galası için oyuncular hazır! Dünyayla Benim Aramda dizisi konusu nedir, ne zaman çıkıyor?

Disney Plus'ın orijinal Türk dizisi Dünyayla Benim Aramda için geri sayım başladı. Fragmanları büyük ilgi toplayan dizinin kadrosunda Demet Özdemir, Buğra Gülsoy, Hafsanur Sancaktutan, Metin Akdülger yer alıyor. Peki, Dünyayla Benim Aramda dizisi konusu nedir, ne zaman çıkıyor? Galası yapıldı mı? İşte detaylar

featured

Disney Plus’ın Türk dizileri arasında yer alan Dünyayla Benim Aramda için nefesler tutuldu. Tanıtımları ile dikkat çeken dizinin oyuncuları, konusu ve ne zaman yayınlanacağı ile ilgili aramalar da hız kazandı. Peki, Dünyayla Benim Aramda dizisi konusu nedir, ne zaman çıkıyor?

DÜNYAYLA BENİM ARAMDA NE ZAMAN ÇIKIYOR?

Dünyayla Benim Aramda, 2 gün sonra 14 Eylül’de yayınlanacak.

DÜNYAYLA BENİM ARAMDA KONUSU NEDİR?

Yapımını MF Yapım’ın üstlendiği Dünyayla Benim Aramda, büyük bir tutkuyla başlayan fakat zamanla aralarındaki bu büyük aşkın artık eskisi gibi olmadığını fark eden bir kadının ilişkisini kurtarmak adına sosyal medya üzerinden oynadığı oyunu ve beraberinde yaşananları bağlılık kavramı üzerinden seyircisine aktarıyor.

Oyuncuların gala öncesi paylaşımları

DÜNYAYLA BENİM ARAMDA OYUNCULARI KİMLER?

Dizinin kadrosunda Demet Özdemir, Buğra Gülsoy, Hafsanur Sancaktutan, Metin Akdülger, İbrahim Selim, Melisa Döngel, Ali Yoğurtçuoğlu ve Zerrin Tekindor bir araya geliyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir