Dünyaca ünlü şarkıcı Halsey, sevgilisi Alev Aydın’ın annesinin mezarını ziyaret etti

featured

İki yıldır aşk yaşadığı Türk sevgilisi Alev Aydın’dan bebek bekleyen Macaristan asıllı ABD’li şarkıcı Halsey’in heyecanı büyüyor.

Alev Aydın-Halsey çifti, iki yıldır gözlerden uzak birliktelik yaşıyor. Genç şarkıcı, yılbaşını da sevgilisiyle kutlamış ve aşkını ilan etmişti.

37 yaşındaki Alev Aydın, uzun süredir ABD’de yaşıyor. Senaristlik ve yapımcılık yapan Aydın, çeşitli filmlerde de rol aldı. Aydın’ın Instagram sayfasında paylaştığı fotoğraflardan, çocukluğunda Suudi Arabistan, New York ve Giresun’da bulunduğu anlaşılıyor.

Instagram’dan paylaştı

Hamilelik pozlarını sık sık sosyal medya hesabından yayınlayan Halsey, doğum öncesi sevgilisi ve bebeğinin babası Alev Aydın’ın annesi Kadriye Aydın’ı kabri başında ziyaret etti. Bebeğini kucağına almak için gün sayan Alev Aydın da o anları 149 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaştı.

“Bunun için çok uğraştım”

Öte yandan sekiz aylık hamile olan Halsey, geçtiğimiz günlerde belirgenleşen karnıyla poz verdi. Ünlü şarkıcı, gebeliğiyle ilgili yapılan spekülasyonlara da sitem etti. Hamileliğinin planlı olduğunu belirten şarkıcı, “Bunun için çok uğraştım ama eğer başka bir şekilde de olsaydı yine çok mutlu olurdum” şeklinde konuştu.

“Cinsiyet algım eşitlendi”

Hamile olmanın cinsiyet algısını eşitlediğini belirten Halsey, “Vücudumla ilgili çok düşünüyordum. Kendinizin bu kadar çabuk değişmesini izlemek garip… Hamileliğin bana ‘kadınlık’ hakkında çok güçlü, ikili duygular vereceğini düşünmüştüm ama gerçekten cinsiyet algımı tamamen eşitledi” ifadelerini kullandı.

Ünlü şarkıcı, “Vücuduma olan duyarlılığım beni insanlığımın çok farkına vardırdı ve hepsi bu. Olağanüstü bir şey yapıyorum. Ve bu harika. Umarım bu duygu devam eder” dedi. Halsey, ayrıca “Çok yemek pişiriyorum, her zamankinden daha fazla uyuyorum, çok fazla kitap okuyorum. Ailemi özlüyorum. Ve sizi de… Şimdilik hoşça kalın” mesajını yazdı.

Sahnede bebeğini düşürdü

Halsey, 2015 yılında hamile kalmış ancak bir sahne performansı sırasında bebeğini düşürmüştü. Üç yıl sonra katıldığı bir sohbet programında da karşısındaki genç dinleyiciler kendisini seyrederken bebeğini düşürdüğünü ve hiçbir şey olmamış gibi konsere devam etmek zorunda kaldığını anlatmıştı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir