Dünyaca ünlü şarkıcı Demi Lovato, bekaretini tecavüz sonucu yitirdiğini açıkladı!

featured

Çalkantılı hayatıyla gündemden düşmeyen Demi Lovato, hayatıyla ilgili kendine sakladığı bir ayrıntıyı yıllar sonra açıkladı.

28 yaşındaki Lovato 2000’li yılların sonlarında tecavüze uğradığını itiraf etti. O kişinin ismini  söylemeyen yıldız, “Her zaman onu görmek zorunda kaldım” dedi.

Yaşadığı travmaları anlattı

Demi Lovato’nun hayatıyla ilgili bu çarpıcı açıklama, Youtube kanalında yayınlanan Demi Lovato: Dancing with the Devil (Demi Lovato: Şeytanla Dans) adlı belgeselde yer aldı. Söz konusu belgeselde, genç yıldızın alkol ve uyuşturucu bağımlılığıyla mücadelesi, yaşadığı travmalar konu ediliyor.

Bekaretini tecavüz sonucu yitirdiğini açıkladı

Daha önce, kötü alışkanlıkları yüzünden genç yaşında birkaç kez felç ve kalp krizi geçirdiğini anlatan Demi Lovato, samimi açıklamalar yaptığı belgeselde “Bekaretini tecavüz sonucu yitirdiğini” açıkladı. Lovato, olayın Disney Kanalı için çalıştığı dönemde meydana geldiğini anlattı. Lovato, olayın meydana gelmesinden bir ay sonra o kişiyi aradığını ve olayların kontrolünü eline almak istediğini ancak bunun durumu daha da kötüleştirdiğini” belirtti.

Filmin kadrosundan da çıkarılmadı

Korkunç olayı açıklamasına rağmen saldırganın birlikte çalıştıkları filmin kadrosundan da çıkarılmadığını ekledi. Saldırganın kimliğini açıklamayan yıldız olayın ardından “sürekli olarak o kişiyi görmek zorunda kaldığını” da ekledi.

Evleninceye kadar beklemeye karar verdi

Olayla ilgili daha fazla ayrıntı vermese de Lovato, tecavüze uğradığı sırada Disney kanalında çalıştığını ve o dönemde, cinsellik için evleninceye kadar beklemeye inandığını anlattı. O dönemde, aynı fikri savunan, aralarında Nick ve Joe Jonas, Miley Cyrus ve Selena Gomez’in de bulunduğu genç Disney yıldızları sembol olarak da saflık yüzüğü takıyordu. Lovato yaşadığı bu olayın ilerleyen yıllarda çok mücadele ettiği bulimia ve kendi kendine zarar verme gibi sorunlara zemin hazırladığını ifade etti.

Demi Lovato, bu yılın ilk ayında da yine aynı belgeselin fragmanında yer alan açıklamalarıyla gündeme gelmişti. Fragman, Lovato’nun 2018 yılında, aşırı dozda uyuşturucu yüzünden yaşadıklarını gözler önüne serdi.

“Beyin hasarının etkileri devam ediyor”

Şarkıcı, hastaneye kaldırıldıktan sonra yaşadıklarını açık yüreklilikle anlattı. Yönetmenliğini Michael Ratner’ın üstlendiği belgeselde Demi Lovato, kötü alışkanlığının bedelini nasıl ödediğini de anlattı. Lovato ” Beyin hasarı yaşadım. Bunun etkileri hala devam ediyor. Araba kullanmıyorum, çünkü görüşümle ilgili karanlık noktalar var” dedi. Lovato, okurken uzun süre zorlandığını da itiraf etti. Bir kitabı iki aydan daha kısa sürede okuyup bitirmesinin imkansız olduğunu da sözlerine ekledi.

Uyuşturucu yüzünden üç kez felç ve iki kez de kalp krizi geçirdi

Lovato, aşırı dozda uyuşturucu yüzünden üç kez felç ve iki kez de kalp krizi geçirdiğini de belirtti. Ünlü şarkıcı, doktorların söylediğine göre ölmesinin an meselesi olduğunu da söyledi. Demi Lovato, kendisini “dokuz canlı bir kediye” benzetti. Ünlü şarkıcı “Dokuz tane hayat yaşadım, tıpkı kedim gibi. Biliyor musunuz, şu anda dokuzunca hayatımdayım. Sevdiğim işleri yapmaya geri dönmeye, yani müziğe dönmeye hazırım” diyerek gelecekle ilgili planlarını anlattı.

“Çektiğim zorlukları görünce üzülüyorum”

Demi Lovato, bütün bu yaşadıklarından bir ders aldığını ve öğrenmesi gerekenleri öğrendiğini de samimi bir şekilde itiraf etti. “Bu acılı bir yolculuktu. Geriye bakıyorum ve bu acının üstesinden gelmek için çektiğim zorlukları görünce üzülüyorum” dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir