Dünya Kupası’nı karıştıran olay: Samuel Eto’o YouTuber’ın yüzüne tekme attı

Kamerun Futbol Federasyonu Başkanı Samuel Eto'o, Brezilya - Güney Kore mücadelesinin ardından stadyum çıkışında kendisini görüntüleyen bir YouTuber'ın yüzüne tekme attı.

featured

Katar’da devam eden 2022 Dünya Kupası’nın Son 16 Turu’nda oynanan Brezilya – Güney Kore mücadelesinin çıkışında Samuel Eto’o, kendisini görüntüleyen bir YouTuber’a saldırdı.

Fransız La Opinion, Brezilya’nın 4-1 kazandığı müsabakanın ardından Samuel Eto’o’nun stadyum çıkışında Cezayirli bir Youtuber’a saldırdığı görüntüleri paylaştı. Aynı zamanda resmi Dünya Kupası Elçisi olan efsane futbol figürünün bu saldırısı büyük şok etkisi yarattı.

https://twitter.com/Futbolmedya/status/1600047457034850309?s=20&t=RRVAHqDY3LzUznBVxwsVgg

BİR ANDA ÇILDIRDI

Brezilya – Güney Kore müsabakasının ardından stadyum çıkışında hayranlarıyla fotoğraf çektiren Samuel Eto’o, bir süre sonra yanına gelen Said Mamouni isimli Cezayirli YouTuber ile diyaloğa giriyor.

Tansiyonun yükseldiği konuşmada sinirlerine hakim olamayan Samuel Eto’o, Said Mamouni’nin üzerine yürümeye başlıyor. Çevredikilerin sakinleştirmeye çalıştırdığı Eto’o, Mamouni’nin yere düşen kamerasını almak için yere eğilmesini fırsat bilerek suratına acımasız bir Tekme atıyor. Mamouni sert tekmenin etkisiyle yere yığılırken, araya girenler Eto’o’yu olay yerinden uzaklaştırıyor.

SON DURUMUNU PAYLAŞTI

Yaşanan talihsiz olayın aradından YouTube kanalından bir açıklama yapan Said Mamouni, kırılan kamerasını ve yüzünün son halini gösterdi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir