Dünya Kupası resmi hesabının paylaşımı, şaşırttı! ‘Ankara Messi’

Dünya Kupası'nın resmi hesabının, Lionel Messi'nin fotoğrafını "Ankara" notuyla paylaşması kısa süre içerisinde en çok konuşulanlar arasına girdi.

featured

Katar’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen 2022 FIFA Dünya Kupası, Arjantin – Fransa finaliyle noktalanmıştı. 120 dakikası 3-3’lük eşitlikle sonuçlanan müsabakada penaltılara gidilmiş ve rakibini mağlup eden Arjantin, Dünya Kupası’nın sahibi olmuştu. Tangocularda kaptan Lionel Messi, karşılaşmalarda penaltılar da dahil 3 gol atarak tarihe adını yazdırmış ve takımını zafere ulaştırmıştı.

RESMİ HESAPTAN PAYLAŞIM

Tüm dünyada büyük etki bırakan Lionel Messi, 36 yıl sonra gelen zaferin ardından büyük bir sevinç yaşamıştı. FIFA Dünya Kupası’nın resmi Twitter hesabından Lionel Messi ile ilgili bir paylaşım geldi.

“ANKARA MESSI”

Resmi hesap, Messi’nin fotoğrafını “ANKARA” notuyla paylaştı. Türk futbolseverler, bu tweet’i kısa süre içerisinde en çok konuşulanlar arasına soktu.

https://twitter.com/fifaworldcup_es/status/1605930909466705920?s=20&t=OtvGlxGpvFKkWBwCKti0ng

YILLAR ÖNCESİNE DAYANIYOR

Bu paylaşımın sebebi olarak ise Messi’nin yıllar önce attığı golde spikerin seslendirmesinde üst üste “Ankara Messi” ifadelerini kullanması gösterildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir