Dün gece İstanbul’da bulunmayan kar küreme araçları Balıkçı Kahraman’ın önünde çıktı

Dün akşam İstanbul'da şiddetini artıran kar yağışı, İBB'nin tuzlamada yetersiz kalması sebebiyle çileye dönüştü. Otobüsler, metrobüsler, kar küreme ve tuzlama araçları çalışmayınca İstanbullular zor saatler yaşamaya başladı. AKOM'da sorunları çözmesi, ekipleri yönlendirmesi beklenen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ise Rumeli Kavağı'nda ortaya çıkmıştı.

featured

İstanbul’da kar felaketi yaşanırken İBB’nin yetersiz çalışmaları yüzünden sabaha kadar araçlarında mahsur kalan İstanbullular’a hizmet edemeyen kar küreme araçlarının nerde olduğu ortaya çıktı. İstanbullulara hizmet edemeyen kar küreme aracı Balıkçı Kahraman’a giderken ve dönerken İBB Başkanı İmamoğlu’na eskorluk yapmış.

İSTANBULLU CEFADA İMAMOĞLU SEFADA

İstanbul’da etkili olan kar yağışı şehri kilitledi. Karla mücadelede İBB ekipleri yetersiz kalınca şehir felç oldu. Temizlenmeyen yollar kısa sürede kapandı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ise o sırada Sarıyer’de bir balıkçıda yemekteydi.

İstanbul’daki skandalda ikinci perde! İmamoğlu balıkçıda, Murat Ongun İsviçre’de kayak tatilinde çıktı…

 

DÜN GECE ÇALIŞMAYAN KAR KÜREME ARACI ORTAYA ÇIKTI

İmamoğlu’nun yemek yediği sıralarda, balıkçının önünde belediyeye ait kar küreme aracının yolları temizlediği görüldü.

Saat 18.00’de İmamoğlu’nun balıkçıya gittiği ve 20.50 gibi balıkçıdan ayrıldığını gösteren kamera kayıtlarında, 10 dakika aralıkla kar küreme aracının özel temizleme servisi yaptığı ortaya çıktı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir