Sultanbeyli’de akıllara zarar olay! Düğün aracının önünü kesen çocukları böyle tekmeledi

Sultanbeyli'de düğün konvoyuna katılan bir araç sürücüsü, gelin arabasının önünü kesen çocukları tekmeleyerek uzaklaştırmak istedi. Sosyal medyada tepki çeken olay kameralara böyle yansıdı...

featured

Sultanbeyli‘de düğün konvoyuna katılan bir araç sürücüsü, gelin arabasının önünü kesen çocukları tekmeleyerek uzaklaştırmaya çalıştı. Pes dedirten o anlar vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

 

Olay, geçtiğimiz günlerde Sultanbeyli’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cadde üzerinden geçen düğün gelin arabasının önünü para almak isteyen çocuklar kesti.

Çocukların araç geçişine izin vermediğini gören konvoydaki bir başka araç sürücüsü ise çocuklara tekme ve tokat atarak uzaklaştırmaya çalıştı. O anlar vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde, şahsın attığı tekmeyle çocuğun yere savrulduğu görülüyor.

Söz konusu olay hakkında sosyal medyada yapılan yorumlar şu şekilde:

hepimiz yapmışızdır, çocukların yaptığı ne kadar doğru veya yanlış tartışılır ancak çocuğun orada istediği şey bizim toplumumuzda bir gelenek. çıkarıp 5 tl verilse sevindirilse kimsenin ömründen bir şey eksilmeyecek

konvoyda araçtan inen yaratığın çocuğa attığı uçan tekmeyi görünce karmanın en kısa zamanda o yaratığı bulmasını diledim. hatta umarım ailesi bu görüntüleri izleyip şikayetçi olur.

sultanbeyli’de yaşanmasına şaşırmadım. o tekmeyi yiyip hala koşuyor bir de çocuk. fakirliğin gözü kör olsun.

biri bunu benim oğluma yapacak o bacağı kendi götüne sokarım. o çocukların suçu ne

sikim gibi o arabayı süsleyip milletin kafasını sikip huzur bozuyorsan bunlara katlanacaksın aslanım.

orospu çocuğunun birisinin attığı tekme.

15-20 tane zarfa 5’er lira koyup çocuklar yanaştığı anda havaya atsa zaten onlar kapışmak için arabayı bırakacaklar ki çocuklar yolu kesmemiş. yandan gelip yanaşmışlar.

insanlıktan nasibini almamış karaktersizlerin varlığını ortaya koymuş bu video. yazık günah çocuklara.

 

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir