Doya Doya Moda jürisi Gülşah Saraçoğlu’nun hukuk öğrencisi Selen hakkındaki sözleri tepki çekti!

TV8'de ekranlara gelen Doya Doya Moda yarışmasında jüri üyesi Gülşah Saraçoğlu'nun Hukuk Fakültesi öğrencisi olan Selen'in elbisesini eleştirirken mesleğiyle ilgili kullandığı ifadele tepki çekti. Saraçoğlu, "Sen gerçekten hukuk okuyor musun? Adalet diye bir şey duydun mu hayatında? Nasıl bir avukat olacaksın merak ediyorum. Senin kazanmaktan çok kaybedeceğin davalar olacak." dedi. Saraçoğlu'nun ifadeleri sosyal medyada büyük tepki çekti.

Doya Doya Moda yarışmasının jürisi Gülşah Saraçoğlu’nun, Hukuk Fakültesi öğrencisi olan Selen isimli yarışmacıyı mesleği üzerinden eleştirmesi sosyal medyada büyük tepki çekti.

TV8’de yayın hayatına başlayan Doya Doya Moda yarışmasında jüri üyeleri Selen’in düğün konseptiyle hazırladığı kombini değerlendirdi.

Jüri üyelerinden Gülşah Saraçoğlu, Selen’in kıyafetini değerlendirirken mesleği üzerinden eleştirilerde bulundu. Saraçoğlu, “Sen gerçekten hukuk okuyor musun? Adalet diye bir şey duydun mu hayatında? Nasıl bir avukat olacaksın merak ediyorum. Senin kazanmaktan çok kaybedeceğin davalar olacak.” ifadelerini kullandı.

Selen’in sözlerine karşılık vermesi üzerine sinirlenen Saraçoğlu, stüdyoyu terk etti.

Saraçoğlu’nun yarışmacıyı eleştirirken kullandığı ifadeler sosyal medyada büyük tepkiye sebep oldu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir