Don’t Look Up ne demek? Don’t Look Up filminin konusu ne? Leonardo Di Caprio ve Jennifer Lawrence’tan muhteşem film…

Don't Look Up filmi Netflix ekranlarında izleyicilerle buluştu. Filimde Dünya'yı yok edecek bir kuyruklu yıldızın yaklaşmakta olduğu konusunda insanlığı uyarmak için bir medya turuna çıkan iki astronomun öyküsü anlatılıyor.

Oyuncu kadrosunda Leonardo DiCaprio, Meryl Streep, Jennifer Lawrence ve Timothee Chalamet gibi dev isimlerin yer aldığı yeni film Don’t Look Up, 24 Aralık itibarıyla Netflix kütüphanesindeki yerini aldı.

DON’T LOOK UP KONUSU NE?

Don’t Look Up, dev bir göktaşının gezegeni yok edeceği konusunda insanları uyarmak için çalışan iki gökbilimcinin hikayesini konu ediyor.

İnsanlık büyük bir tehlike ile karşı karşıyadır. Everest Dağı büyüklüğünde bir kuyruklu yıldız hızla Dünya’ya yaklaşmaktadır ve oluşacak çarpışma Dünya’nın yok olmasına neden olacaktır. Astronomi yüksek lisans öğrencisi olan Kate Dibiasky’nin yaptığı bu keşif, insanlığın kurtulmasını sağlayacaktır.

Kate ve Dr. Randall Mindy, insanlığı yaklaşmakta olan tehlikeye karşı uyarlamak için bir medya turuna çıkmaya karar verir. Kare ve Randall, insanları yaklaşan felaketten haberdar etmek için büyük çaba harcarken kendilerini beklenmedik durumların içinde bulur.

DON’T LOOK UP NASIL VE NEREDEN İZLENİR?

Günümüz siyaset anlayışına ve medyaya getirdiği gerçekçi eleştiriler dolayısıyla izleyicilerden tam not alan Don’t Look Up, ücretli hizmet veren online platform Netflix’te yayınlandı. Don’t Look Up’ı izlemek için Netflix’e üye olarak platforma bilgisayar, akıllı telefon, smart tv ya da mobil cihazlardan giriş yapmak gerekiyor.

DON’T LOOK UP KAÇ SAAT? DON’T LOOK UP NE ZAMAN ÇIKTI?

Sinemaseverlerin merakla beklediği Don’t Look Up filmi, 10 Aralık 2021 günü Netflix içerik kütüphanesine eklendi. 138 dakika (2 saat 18 dakika) süren film, iki astronomun Dünya’yı yok edecek bir kuyruklu yıldızın yaklaşmakta olduğu konusunda insanlığı uyarmak için bir medya turuna çıkmasını, fakat hiç kimsenin onları umursamamasını absürt bir dille anlatıyor.

ABD’de çekilen Don’t Look Up filminin bütçesi 75 milyon dolar olarak açıklandı.

DON’T LOOK UP OYUNCULARI KİMLER?

Senaristliğini ve yönetmenliğini Adam McKay’in yaptığı, müziklerini Nicholas Britell’in bestelediği Don’t Look Up filmi oyuncu kadrosunda; Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Rob Morgan, Jonah Hill, Mark Rylance, Tyler Perry, Timothée Chalamet, Ron, Perlman, Ariana Grande, Scott Mescudi, Cate Blanchett, Meryl Streep gibi isimler yer alıyor.

DON’T LOOK UP NE DEMEK?

İngilizce olan ‘Dont Look Up’ kelimesi Türkçe dilinde ‘başını kaldırma, yukarı bakma’ anlamlarına geliyor.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir