Doğukan Manço’dan Zeynep Bastık’a sert sözler: ‘Sahneme hiç mi saygın yok?’

3. Uluslararası Kapadokya Balon Festivali'nde sahneye çıkan DJ Doğukan Manço, kendisinden önce sahne alan Zeynep Bastık'ı seçtiği şarkılar sebebiyle eleştirdi. Manço, Bastık'ın konserin finalini 'Sakin Ol' ve ‘Ben Adam Olmam' adlı şarkılarıyla yapmasına kızdı. Ünlü DJ tepkisini sosyal medyadan yaptığı paylaşımla dile getirdi.

featured

3. Uluslararası Kapadokya Balon Festivali’nde ünlü şarkıcı Zeynep Bastık muhteşem dansları ve şarkılarıyla katılımcıları mest etti. Gecenin ilerleyen saatlerinde Dj Doğukan Manço da katılımcılara müzik ziyafeti verdi.

Festivalin ikinci gününün kapanışını yapan ve Zeynep Bastık’tan sonra sahneye çıkan DJ Doğukan Manço, yaklaşık bir saat boyunca sahnede kaldı. Ancak Manço, kendisinden önce sahne alan Zeynep Bastık’ın finali, ‘Ben Adam Olmam’ ve ‘Sakin Ol’ adlı şarkılarıyla yapmasına sinirlendi.

”SAHNEME HİÇ Mİ SAYGIN YOK?”

Twitter hesabından konuya ilişkin bir paylaşımda bulunan Doğukan Manço, Bastık’a “Bugün peş peşe sahnemiz vardı. Ben senden önce sahne alsaydım, sana olan saygım gereği senin popüler olduğun şarkıları repertuvarıma koymazdım. Ama sen final şarkılarını peş peşe ‘Ben Adam Olmam’ ve ‘Sakin Ol’ olarak seçtin. Tesadüf mü, yoksa sahneme hiç mi saygın yok?” sözleriyle tepki gösterdi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir