İstavroz çıkarsa beğenirdi! Duadan rahatsız olan Nevşin Mengü’ye Doğu Perinçek’ten ‘Atatürk’lü kapak

Türkiye'nin yerli otomobili Togg, Bursa Gemlik'te üretim bandından indi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasının ardından dualarla açılan tesiste, açılışa davet edilen siyasi parti liderleri de kürsüye davet edildi. Edilen dua sırasında çekilen bir fotoğraf üzerinden Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'i hedef alan gazeteci Nevşin Mengü, "Perinçek’e bunu eden hayat sana bana ne etmez" dedi. Perinçek ise Mengü'ye Atatürk'ün dua ederken çekilmiş bir fotoğrafıyla yanıt verdi.

featured

Türkiye’nin yerli otomobili Togg’un üretim tesisi dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıldı. Togg ilk kez üretim bandından indi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan otomobilin direksiyonuna geçti. Otomobilin gazına basan Erdoğan ilk testi gerçekleştirdi ve konuşmasını yaptı.

Tören, Erdoğan’ın konuşmasının ardından, aile fotoğrafı çekilmesi ve Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın duası ile sona erdi.

NEVŞİN MENGÜ PERİNÇEK’İN DUASINDAN RAHATSIZ OLDU

Edilen dua sırasında çekilen bir fotoğraf üzerinden Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’i hedef alan gazeteci Nevşin Mengü, “Perinçek’e bunu eden hayat sana bana ne etmez” dedi.

PERİNÇEK’TEN MENGÜ’YE ‘ATATÜRK’ YANITI

Perinçek ise Mengü’ye Atatürk’ün dua ederken çekilmiş bir fotoğrafıyla yanıt verdi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir