Dogecoin (DOGE) yatırımcıları için kritik hafta başladı! 20 Nisan Dogecoin gününde neler olacak?

featured

Kripto borsaları başta Bitcoin, Ripple, Ethereum, BTT ve Holo olmak üzere düşeşe geçti. Pazar sabahına kalkan Kripto Para ile uğraşanlar tüm coinlerin düştüğünü gördü! Ancak Dogecoin yine yeşili yaktı! Tüm coinler düşerken Dogecoin yüzde 20 artışla günü tamamladı. Özellikle 20 Nisan 2021 tarihinde Dogecoin uçacağı ve yükseleceği söyleniyor. Daha geçtiğimiz hafta 6x tabir edilen 6 katı kazandıran Dogecoin yeniden yükselecek mi? 20 Nisan 2021 tarihinde Dogecoin ne olacak? Dogecoin 20 Nisan 2021 ne olacak?

Normal şartlarda kripto paraların konuşulmasının yasak olduğu kanalada tam olarak bu karar sonrası DOGE fiyatı inanılmaz bir yükseliş yaşadı. Ancak gelen tepkiler sonrası WSB kanalı yöneticileri DOGE, BTC ve ETH ile ilgili gönderileri yeniden yasakladı. Şimdi ise bütün gözler 20 Nisan 2021 tarihine çevrilmiş durumda.

DOGE’un da içerisinde bulunduğu “internet ve MEME” kültürü, 4/20 olarak da bilinen ifadeye özel bir anlam yüklemiş durumda. Şimdi de Twitter ve tam olarak bütün sosyal medya platformları 20 Nisan 2021’i DOGE Günü olarak ilan etmiş gibi gözüküyor.

20 Nisan neden Dogecoin günü ilan edildi?

Reddit’te başlattıkları GameStop olayı ile bilinen WallStreetBets grubu şimdi de radarına Dogecoin’i aldı. Şimdiye kadar Reddit ve Elon Musk’ın desteğiyle neredeyse 0.5 dolar seviyesine kadar tırmanan Dogecoin için tarihi gün ise 20 Nisan.

WallSteetBets’in lideri olarak da bilinen The Chairman isimli Twitter kullanıcısı 20 Nisan’ın Doge’nin günü olacağını söyledi. The Chairman, Doge’nin hem havlamayı, hem de uçmayı çok sevdiğini sözlerine ekledi. Elbette durumun ne olacağı şimdilik belirsiz.

Geçtiğimiz günlerde Doge yeni bir ralli başlatmış ve 0.5 dolar seviyesine kadar tırmanmıştı. Sonrasında düşüşe geçen Dogecoin 0.27 dolar seviyesine kadar gerilemişti.

20 Nisan 2021 tarihinde Dogecoin’e ne olacak?

Tüm Kripto Para piyasası yerle bir olurken yüzde 18 ile yüzde 32 arasında show yapan Doge Coin, 20 Nisan 2021 için yeni bir pump yükselecek yorumları yapılıyor. Dogecoin bugün bile hareketli olması yükselme ihtimalini güçlendiriyor. Öyle ki Dogecoin suyu çekilen Kripto Para gününde yükselmesi, çok fena bir yükseliş yapacağı yönde yorumlanıyor. Özellikle Dünya Doge Coin günü olarak kabul edilecek 20 Nisan 2021 salı günü Dogecoin uçması bekleniyor.

Dogecoin ne kadar yükselecek?

Dogecoin dolar bazında 0.35 hedefi gece yarısı geldi. 20 Nisan 2021 pumb kehaneti gerçekleşmese bile 2 gün Dogecoin ayakta akalacağı ve yükselişe geçeceği biliniyor. Kısa vadede 0.40 doları görse de TL bazında 8 TL görme ihtimali bulunuyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir